Un român încearcă de cinci ani să demonstreze că e viu

Ultima actualizare:

    Cristian Constantin Roman figurează ca fiind mort din 2008 (Foto: Denis Grigorescu)
Cristian Constantin Roman figurează ca fiind mort din 2008 (Foto: Denis Grigorescu)

Un bărbat din județul Argeș se zbate să dovedească lumii că este cât se poate de ....viu! Asta deoarece în evidențele autorităților el figurează ca fiind decedat încă din 2008.

În 2012, Cristian Constantin Roman, din Mărăcineni – Argeș, a fost martorul unui accident rutier, iar atunci când poliţiştii i-au cerut datele de identificare au descoperit că acesta apărea în baza de date ca fiind decedat încă din 2008. Bărbatul încearcă acum să demonstreze că este viu, iar din noiembrie 2016 a fost deschis un proces în acest sens.

Argeșeanul a aflat că este mort cu ocazia unui accident rutier. El s-a aflat în zonă, iar poliția a solicitat buletinele martorilor. Pe al lui Roman ia-l de unde nu-i! Bărbatul le-a spus că a pierdut actele de mai multă vreme, dar le-a spus datele lui. La o căutare în bazele de date, poliţiştii au constatat că bărbatul care stătea în faţa lor era mort 2008, existând chiar un certificat de deces emis de Primăria Cluj Napoca. Persoana care decedase în 2008 se autoincendiase, iar asupra sa au fost găsite actele cu aceleaşi date ca ale bărbatului din Mărăcineni.

Cristian Constantin Roman spune despre victimă că este posibil să fie un frate al său, căruia mama sa i-ar fi dat datele sale de identitate: „Părerea mea e că toată încurcătura asta a făcut-o mama. Cred că ea nu şi-a declarat toţi copiii şi a folosit certificatul meu de naştere pentru vreun frate de-al meu. Şi e posibil ca acest frate al meu să fie cel care a murit după ce şi-a dat foc“, spune Cristian. Tot el mai spune că ar mai fi şi altă variantă: „E posibil şi ca actele mele, pe care le-am pierdut acum mai mulţi ani, nu ştiu exact când, să fi fost găsite de cineva şi acea persoană să fie bărbatul care a murit în 2008 şi astfel să se fi făcut eroarea“.

Mai multe, pe adevărul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net