Ultima fiţă în materie de nunţi: tortul “dezbrăcat”

Ultima actualizare:

    Tortul fără secrete, magnet pentru mireseFoto: cofetariaarmand.ro
Tortul fără secrete, magnet pentru mireseFoto: cofetariaarmand.ro

Tortul la care blaturile şi crema dintre ele nu sunt acoperite cu nimic se bucură de mare success în 2016. Tot mai multe mirese solicită tortul “dezbrăcat” pentru nuntă.

“Nu avem nimic de ascuns”, par să spună cofetarii care oferă ultima găselniţă pentru nunţile din acest an: tortul cu blatul la vedere. La o asemenea prăjitură poţi să vezi blatul, crema şi fructele înainte de a fi tăiată de mireasă şi de mire la finalul nunţii.

„Tortul este ca o reprezentare a personalităţii miresei, un mod prin care ea transmite ceea ce este, ceea ce gândeşte, modul în care vede viaţa. O femeie simplă şi modestă va alege mereu un tort alb, pe când una care doreşte să machieze puţin realitatea în care trăieşte va merge pe diferite combinaţii de culori, mult marţipan şi elemente decorative”, spune Cristina Negru, organizator de evenimente la firma Mega Events. „Tortul dezbrăcat este trendul anului 2016. Acesta este foarte cerut de mirese în acest an, în special de cele care au participat la evenimente de acest gen în străinătate şi au observat că acolo totul este mai simplu şi mai natural, când vine vorba de tort. Aceste torturi sunt specifice unei nunţi simple, poate cu o tentă uşor rustică, şi reprezintă miresele dezinhibate, naturale, sigure pe ele”, adaugă Cristina Negru.

Cireşte mai mult pe adevarul.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pavel palcu   special arad jpg
image
image
image
image
image
image
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net