Uite unde i-a împins lăcomia! Rectorul şi decanul s-au vândut pentru butoni de aur, cravată, şi parfum

Ultima actualizare:

    Constantin Bungău, Floare Chipea, Camelia Dindelegan şi Marin Dindelegan, reţinuţi de procurori
Constantin Bungău, Floare Chipea, Camelia Dindelegan şi Marin Dindelegan, reţinuţi de procurori

S-au făcut de ruşine! Butoni de aur, icoană argintată, cravată, ghete şi bijuterii sunt doar o parte dintre şpăgile primite de Constantin Bungău, rectorul Universităţii din Oradea, şi Floare Chipea, fostul decan al Facultăţii de Ştiinţe Socio-Umane. Cea care a oferit bijuteriile este Camelia Dindelegan, cadru universitar, pentru a obţine postul de profesor universitar.

Constantin Bungău, Floare Chipea, Camelia Dindelegan şi soţul acesteia, preotul Marin Dindelegan, au fost reţinuţi miercuri de procurorii DNA Oradea. Aceştia îl acuză pe Bungău că ar fi primit de la soţii Dindelegan foloase în valoare de aproximativ 3.000 lei, constând în două perechi de butoni de aur, o icoană argintată, un parfum bărbătesc şi o cravată bărbătească. La rândul ei, Chipea e acuzată că ar fi primit, tot de la soţii Dindelegan, foloase în valoare totală de 8.640 lei, constând în plata unor materiale şi a manoperei pentru lucrări de renovare la locuinţa decanului, bijuterii din aur şi o pereche de ghete. 

Citeşte articolul complet pe adevarul.ro!

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net