Uite cu cine se iubește noaptea, în parcare, fiica lui Videanu! EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    Diana şi-a sărutat cu patos iubitul în  parcarea unui club de fiţe din MamaiaFotografii: Alex Muscaliu
Diana şi-a sărutat cu patos iubitul în parcarea unui club de fiţe din MamaiaFotografii: Alex Muscaliu

O iubire de vară s-a transformat într-o relaţie cât se poate de serioasă. Fata fostului ministru al economiei Adriean Videanu (52 de ani) trăieşte de aproape un an o frumoasă poveste de dragoste cu Cristi Toporan, un “crai de Dorobanţi” cu multe cuceriri la activ.

 Fiica lui Videanu se iubeşte de aproape un an cu Cristi Toporan
Fiica lui Videanu se iubeşte de aproape un an cu Cristi Toporan

Diana Alexandra Videanu (21 de ani) şi Cristi Toporan (33 de ani) s-au cunoscut în vara anului trecut la malul mării, în Mamaia. Chiar dacă mulţi erau sceptici în privinţa relaţiei, se pare că cei doi îndrăgostiţi au bifat un an împreună şi par tot mai fericiţi. Asta reiese şi din pozele surprinse de fotoreporterii Click! în acest weekend pe litoralul românesc. Cuplul a mers sâmbătă să se distreze într-un club de fiţe din Mamaia. În drumul până la maşină, cei doi au râs cu poftă, s-au devorat din priviri şi s-au ţinut în permanenţă de mână. Diferenţa de vârstă dintre cei doi nu reprezintă un impediment pentru Diana, care pare că radiază de fericire alături de Cristi. Ajunşi în parcare, Diana nu s-a putut abţine şi şi-a sărutat cu patos iubitul înainte de a intra în maşină.

Adriean Videanu
Adriean Videanu

Nu este pentru prima oară când cei doi îşi manifestă dragostea în public, aşa că nu ne-am mira deloc dacă mezina familiei Videanu ar primi şi inelul de logodnă. De altfel, Cristi Toporan are mare lipici la fetele politicienilor. În 2001, el s-a iubit şi cu Elena, fiica lui Traian Băsescu.

Diana Alexandra e mezina familiei Videanu

Tânăra a studiat 4 ani în Elveţia, la Colegiul “Le Rosey”, unde un an de studii costă 50.000 de euro. Aici i-a fost coleg şi fostul iubit, Horia Şerbănescu. Ei au fost împreună patru ani, iar relaţia lor s-a terminat anul trecut din cauza distanţei. Diana a plecat la studii în Marea Britanie, iar Horia a rămas în Bucureşti, la Politehnică. Fata lui Videanu studiază la University College London.

image
image
image
image
image
image
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net