Uite cât te costă să-ţi îmbraci cățeluşul pentru sezonul rece!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A venit toamna, iar vremea este pe zi ce trece tot mai neprietenoasă. În șifonierele noastre au avut loc deja modificări, dar ce ne facem când vine vorba de garderoba animăluțului de companie?

Magazinele de îmbrăcăminte și încălţăminte și-au adaptat deja oferta pentru sezonul rece. Gama de articole este bogata și nu doar oamenii se pot bucura de ultimele tendințe în materie de modă, ci și animăluțele lor de compania. Și asta indiferent de rasă!

Papucei de casă, ciorăpei de toate felurile, pulovere, geci, fulare și chiar ghetuțe de iarnă, tot ce îți trece prin cap în materie de vestimentație este acum disponibil și în varianta pentru patrupede. Click! îți spune cât te costă să îți echipezi animăluțul pentru sezonul rece și care sunt ultimele tendințe în această toamnă.


    Hăinuțele croșetate costă în jur de 50 de lei
Hăinuțele croșetate costă în jur de 50 de lei

Proprietarii care vor să își răsfețe animăluțul mult-iubit au la dispoziție o gamă variată de articole vestimentare, care mai de care mai fițoasă, mai extravagantă. Unde mai pui că trenciurile pentru căței sau încălțările cauciucate sunt și foarte utile în această perioadă.


    Căciulițele pentru căței sunt la mare căutare
Căciulițele pentru căței sunt la mare căutare

”Avem de la căciulițe care protejeză de frig zona capului, pelerine de ploaie, până la încălțăminte cauciucată, care protejează piciorul de frig și umeazeală, dar și de murdărie, astfel că nu va mai fi nevoie să spălați cățelul pe lăbuţe după fiecare plimbare”, a explicat pentru Click! reprezentantul unui magazin online specializat pe articole vestimentare pentru animăluțele de companie.


    Un set de 4 ghetuțe pentru patrupede costă 76 de lei
Un set de 4 ghetuțe pentru patrupede costă 76 de lei

Prețurile sunt pentru toate buzunarele: un puloveraș banal se vinde pe internet cu prețuri ce pornesc de la 15-20 de lei, în timp ce o gecuță de calitate, impermeabilă și căptușită, poate sări de 100 de lei, pentru cei mai pretențioși. O pelerină de ploaie transparentă costă pe petvet-shop.ro 48,99 lei, în timp ce o pereche de încălțări sport pentru căței, în același magazin, ajunge la 75,99 lei. Sunt și persoane care se oferă să croșeteze, pe comandă, orice articol vestimentar, după gustul, dar mai ales bugetul stăpânilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
IMG 20240422 WA0003 1536x1082 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net