Ucigaşa cu Hummer, 5 ani de puşcărie?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

La un an de când Cristina Duma, fosta soţie a miliardarului Eduard Uzunov, a spulberat cu Hummer-ul un motociclist, procurorii au trimis-o în judecată pentru ucidere din culpă. Acum, magistraţii trebuie să stabilească pedeapsa pe care o va ispăşi şoferiţa vinovată. Va sta 5 ani după gratii?

Accidentul s-a petrecut în 19 septembrie 2010, când Cristina Dima, fostă Uzunov, se afla la volanul unui bolid, pe şoseaua Pipera-Tunari, din Ilfov.

Femeia a virat stânga fără să se asigure, moment în care a intrat în plin în motocicleta condusă de Adrian Truşcă.

Tânărul de 26 de ani şi-a pierdut viaţa pe loc. Procurorii sunt de părere că femeia ar fi putut evita tragedia dacă, înainte de a schimba direcţia de mers, s-ar fi asigurat şi ar fi dat prioritate motocicletei.

simeon stalpnicul png

Mai mult, anchetatorii spun că pentru a urca la volanul Hummer-ului, femeia trebuia să deţină permis auto categoria C, nu doar B, aşa cum avea la vremea respectivă.

Aşa s-a ales, pe lângă dosarul pentru ucidere din culpă, şi cu acuzaţia de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis este necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul respectiv.

Răpuşi de durere, părinţii lui Adrian Truşcă erau foarte hotărâţi să facă orice le stă în putinţă pentru ca vinovata să plătească.

„Ştiu că femeia aceea nu poate să-mi învie băiatul, dar trebuie să plătească pentru ceea ce a făcut. Nu mă interesează că e soţie de miliardar şi că ea vrea să scape basma curată numai că are bani. Sunt dispusă să-mi vând şi casa, dacă va fi nevoie, să plătesc avocaţii, să mă războiesc în justiţie. Nu poate ea, indiferent cine o fi, să-mi omoare băiatul nevinovat şi să scape. Până nu o văd în puşcărie, nu mă las!", spunea mama motociclistului omorât de miliardară.

Atunci, când era pusă la zid, Cristina Dima se disculpa. „Nu sunt veselă că s-a întâmplat o aşa tragedie. În acel moment fatidic mă încadrasem să fac stânga, semnalizasem şi aşteptam să treacă maşinile să pot intra pe o străduţă. Nici nu băusem, aşa cum spun unii, nici nu vorbeam la telefon. Mărturie îmi este desfăşurătorul telefonului. Repet, în acea clipă nefericită stăteam pe loc. Nu vreau ca cineva să creadă că mă dezvinovăţesc, spun doar cum s-au întâmplat lucrurile", spunea ea la câteva zile după teribilul accident.

«Nimic nu-mi mai învie băiatul».

„Ştiu că femeia aceea nu poate să-mi învie băiatul, dar trebuie să plătească pentru ceea ce a făcut. Nu mă interesează că e soţie de miliardar şi că ea vrea să scape basma curată numai că are bani. Sunt dispusă să-mi vând şi casa, dacă va fi nevoie, să plătesc avocaţii. Nu poate ea, indiferent cine o fi, să-mi omoare băiatul nevinovat şi să scape. Până nu o văd în puşcărie, nu mă las!”, spune mama motociclistului.

„Copiii mei se pot baza oricând pe mine”

“Fiecare răspunde pentru faptele lui. În acest moment, cei mai importanţi sunt copiii. Fetele au nevoie şi de mamă şi de tată şi tocmai de aceea vreau să ştie că sunt aproape de ele şi se pot baza pe mine oricând”, ne-a spus Eduard Uzunov, care are o avere estimată la 8-10 milioane de euro.

Miliardarul şi soţia lui s-au separat, cele două fete rămânând în custodia Cristinei Duma.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net