Turcul a băut 20 de pahare de vin şi l-a luat pe capotă pe poliţist?

Ultima actualizare:
Cristi Niculae Toma
Cristi Niculae Toma

S-a distrat, a băut peste măsură şi s-a urcat la volan. La alcoolemia pe care o avea în sânge abia că se mai putea ţine pe picioare. Asta nu l-a împiedicat pe Abdullah Ataş să alerge cu maşina pe străzile Bucureştiului şi să lovească în plin un poliţist, care îi făcuse semn să oprească.

Turcul care l-a băgat în spital pe poliţistul Gheorghe Ionescu (44 de ani) avea o alcoolemie de 1,65 la mie. Asta arată rezultatele testelor de sânge, probe recoltate la două ore după ce l-a luat pe capotă pe omul legii. Apoi l-a târât 500 de metri şi l-a aruncat pe asfalt. Surse din cadrul Poliţiei Rutiere au dezvăluit pentru Click! că, la momentul tragediei, milionarul avea o alcoolemie de 2 la mie. Ce înseamnă asta? În primul rând că abia se mai putea ţine pe picioare. “Noi îi spunem faza leului, când persoana devine recalcitrantă şi arată lipsă de respect pentru orice. Nu era aproape de comă, pentru că asta se instalează la o alcoolemie de 3,5-4 la mie, dar sigur nu mai ştia de el”, ne-a spus Dumitru Coarnă, liderul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor. În litri de alcool înseamnă foarte mult. Vorbim despre 20 de pahare de vin, a câte 180 ml fiecare, zece halbe de bere sau jumătate de litru de tărie.

 Cu acest Hyundai IX 35 a  fost lovit poliţistul  Gheorghe Ionescu
Cu acest Hyundai IX 35 a fost lovit poliţistul Gheorghe Ionescu

“În cazul în care Abdullah Ataş era un băutor înrăit, cantităţile ajung chiar să se dubleze. Oricum, aici intră în discuţie şi kilogramele, înălţimea pe care o are, dar şi cât a mâncat în ziua respectică”, explică Coarnă. În timp ce turcul se află de ieri în arest la Penitenciarul Rahova, agentul Gheorghe Ionescu se luptă pentru viaţa lui. Este internat la Spitalul Floreasca într-o stare critică, iar medicii nu-i dau prea multe şanse de supravieţuire. Acesta a intrat, în comă, sâmbătă  noapte, la ora 3.30, imediat ce a fost lovit de şoferul beţiv, care alerga ca nebunul prin oraş cu 200 km/h. Turcul trecuse deja de un echipaj de la Rutieră, chiar în faţa Ambasadei Chinei, după care Gheorghe Ionescu i-a făcut semn să oprească. Iniţial, a încetinit, dar s-a răzgândit. Dacă s-ar fi supus controlului, poliţiştii spun că i-ar fi întocmit dosar penal, dar avea şanse mari să scape în instanţă doar cu amendă penală între 500 şi 2.000 de lei. Aşa, riscă până la 25 de ani de închisoare.

El l-a capturat pe şoferul beţiv 


    Cristi Niculae Toma
Cristi Niculae Toma

Cristi Niculae Toma ( 30 de ani) se afla la semafor în momentul în care Abdullah Ataş a dat peste poliţist. A văzut întreaga scenă. Nu a stat pe gânduri şi a alergat după fugar cu BMW-ul său. Ştia că poliţiştii nu aveau şanse să-l ajungă din urmă cu Loganul. Turcul se afla la volanul unui Hyundai IX 35 şi “zbura” cu 200 km/h. După o cursă nebună de 2,5 km, milionarul s-a izbit de sensul giratoriu de la Pipera şi a fost aruncat într-un gard. A vrut să fugă, însă Cristi l-a ajuns din urmă şi l-a dat pe mâna poliţiştilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net