Tupeu de beizadea. Fiul unui primar prins de radar cu 130 km/h la volanul maşinii primăriei

Ultima actualizare:

    (foto:newscluj.ro)
(foto:newscluj.ro)

Fiul unui primar din judeţul Cluj a fost prins de aparatul radar circulând cu o viteză de 130 de km/h, înafara localităţii, dar într-o zonă unde circulaţia este restricţionată la 60 de km/h. Maşina cu care circula tânărul aparţine Primăriei la care tatăl sau este primar. Acum, vitezomanul îşi vrea permisul înapoi.

Beizadeaua este din comuna clujeană Căpuşu Mare, aceeaşi comună unde tatăl lui este primar, scrie newscluj.ro. Cu 130 de km/h a circulat teribilistul, într-o zonă în care circulaţia este restricţionată la 60 de km/h. Oamenii legii l-au sancţionat cu amendă, dar i-au reţinut şi permisul pentru 90 de zile. Tupeul tânărului nu se rezumă doar la a merge cu viteză. Bogdan Victor Iancu îşi vrea permisul înapoi.

În contestaţia făcută, vitezomanul nu recunoaşte că ar fi mers cu viteză mare deoarece autoturismul cu care circula, Loganul Primăriei Căpuşu Mare, nu ar prinde o asemenea viteză.

"Poliţiştii rutieri au depistat cu aparatul radar un tânăr care circula pe raza comunei Căpuşu Mare, pe DN1 E 60, cu 130 de km/h. În cauză, tânărul a fost sancţionat contravenţional şi i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile", a declarat Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj pentru newscluj.ro.

image
image
image
image
image
image
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net