Trupul unui copil care s-a înecat într-un baraj din judeţul Vaslui, găsit de scafandri

Ultima actualizare:

    După trei ore de căutări, scafandrii au găsit trupul băiatului (foto:arhivă)
După trei ore de căutări, scafandrii au găsit trupul băiatului (foto:arhivă)

Dramă pentru părinţii unui băieţel de 13 ani din judeţul Vaslui. Copilul s-a înecat luni în barajul de la Gârceni. După trei ore de căutări, scafandrii i-au găsit cadavrul.

Copilul care înota cu pet-uri în jurul brâului a fost scos la mal luni seară, scrie Mediafax. Trupul băiatului a fost găsit pe fundul lacului de la Gârceni, la o adâncime de trei metri şi jumătate, în zona indicată de către copiii care l-au văzut scufundându-se.

Băiatul de 13 ani s-a înecat, luni după-amiază, când înota în barajul de la Gârceni, după ce a hotărât să se răcorească în timp ce se afla cu vacile la păscut.

Cu mai multe pet-uri legate în jurul brâului cu speranţa că va fi ţinut la suprafaţă, băiatul s-a depărtat la aproximativ o sută de metri de mal, moment în care s-a scufundat, fără a mai ieşi la suprafaţă.

Ceilalţi copii aflaţi pe mal au fugit imediat în sat şi au anunţat pe tatăl unuia dintre aceştia, bărbatul sunând la numărul de urgenţă 112 pentru a solicita sprijinul pompierilor. ISU Vaslui a trimis la baraj un echipaj de scafandri, băiatul fiind găsit după aproximativ trei ore de căutări.

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net