Trei oameni la spital, după ce şoferul a plonjat cu maşina într-o râpă

Ultima actualizare:

    Accidentul a avut loc în judeţul Mehedinţi, pe drumul dintre Drobeta-Turnu Severin şi Motru
Accidentul a avut loc în judeţul Mehedinţi, pe drumul dintre Drobeta-Turnu Severin şi Motru

Un accident grav a avut loc în judeţul Mehedinţi, pe drumul dintre Drobeta-Turnu Severin şi Motru. Şoferul a pierdut controlul volanului, iar maşina a rupt un parapet de beton şi a zburat într-o râpă de trei metri. Trei persoane au ajuns la spital cu răni grave.

Oamenii urcau panta, când şofer a scăpat autoturismul de sub control. Bărbatul le-a spus poliţiştilor că i s-a rupt o roată în mers. “Într-o curbă la stânga, şoferul nu a adaptat viteza de circulaţia, a derapat şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile”, a spus comisarul Viorel Stăncioiu de la Biroul Poliţiei Rutiere, potrivit România Tv.

Patru oameni erau în maşina condusă de un şofer de 62 de ani. Trei dintre ei, printre care şi şoferul, au suferit răni grave şi au ajuns la spital.

“Una dintre victime a fost transportată de la Gorj la Motru cu un traumatism de coloană dorso-lombară. Celelalte două victime au fost preluate de echipajul ambulanţei Mehedinţi. Una a fost cu un traumatism craniocerebral acut deschis, iar cealaltă cu un traumatism semitorace anterior”, a spus medicul Cornelia Preda de la Serviciul de Ambulanţă din Mehedinţi, potrivit sursei citate mai sus.

image
image
image
image
image
image
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net