Tragedie în Suceava! Un băiat de 22 de ani a murit în timp ce curăţa a fântănă

Ultima actualizare:

    Din păcate, tânărul de 22 de ani a fost scos mort din fântână
Din păcate, tânărul de 22 de ani a fost scos mort din fântână

Un tânăr de 22 de ani din Suceava a murit în timp ce încerca să curăţe fântâna unui vecin. Alţi doi bărbaţi au încercat să-şi salveze prietenul, dar au ajuns şi ei în stare gravă la spital.

Cei trei tineri, din comuna Udeşti, au sărit în ajutorul unui vecin şi s-au apucat să-i curăţe fântâna. Primul care a intrat a fost tânărul de 22 de ani, iar în acest timp ceilalţi doi îl supravegheau de la suprafaţă. La un moment dat, acesta nu a mai răspuns, iar prietenul său a coborât în fântână după el. Pentru că niciunul nu mai dădea vreun semn, cel de-al treilea a decis şi el să intre să-i ajute, scrie România TV.

"Probabil nu a fost aer şi au căzut toţi unul după altul. S-au băgat să se scoată unul pe altul şi au rămas toţi", a spus un vecin care a auzit cele întâmplate.

Un al patrulea curajos a coborât în fântână, însă a reuşit să-l scoată doar pe unul dintre ei.

Pompierii şi un echipaj de medici au venit imediat, însă nu au mai putut face nimic pentru tânărul de 22 de ani. Ceilalţi doi bărbaţi au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Judeţean Suceava. "Primul dintre cei trei tineri are o stare de agitaţie, uşor confuz, al doilea la fel, probabil encefalopatie, probabil intoxicaţie cu un gaz necunoscut. Al treilea tânăr a fost adus decedat după o oră de resuscitare", a declarat Loredana Ştirbu, medic UPU Suceava.

În urma necropsiei, medicii vor stabili cu exactitate care a fost cauza decesului.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net