Tragedie! Au fost înjunghiați în Satul de Vacanță

Ultima actualizare:

    Tinerii au fost înjunghiați cu un  cuțit (foto:cugetliber.ro)
Tinerii au fost înjunghiați cu un cuțit (foto:cugetliber.ro)

Au pecat la mare în weekend ca să se distreze și au ajuns la spital. Doi tineri au fost tăiați cu cuțitul, după un scandal izbucnit în Satul de Vacanță, din Mamaia.

Două persoane au fost înjunghiate, sâmbătă noapte, în urma unui conflict izbucnit la o terasă din Satul de Vacanță din stațiunea Mamaia. Potrivit B1 tv, tinerii au fost loviți cu un cuțit de către un bărbat, totul pornind de la o fată. Se pare că atacatorul se uita lung la iubita unui tânăr și de aici până la un scandal de amploare nu a mai fost decât un pas. Cel care i-a tăiat pe turiști a fugit de la locul faptei, iar polițiștii sunt în alertă și îl caută și acum. Victimele au fost transportate cu ambulanța la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, una dintre ele fiind operată și se află la terapie intensivă. Celalată persoană agresată a fost rănită ușor și a refuzat internarea.

image
image
image
image
image
image
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net