Trafic îngreunat pe DN1. Șoferii, sfătuiți să aleagă rute alternative

Ultima actualizare:

    Mii de români se întorc acasă din minivacanța de 1 Decembrie
Mii de români se întorc acasă din minivacanța de 1 Decembrie

Poliția rutieră semnalează trafic îngreunat pe DN1 și sfătuiește șoferii care se deplasează din Brașov spre bucurești să aleagă rute alternative.

Centrul Infotrafic informează că valorile de trafic sunt în creştere pe sensul către Bucureşti al DN1 Braşov-Bucureşti, formându-se coloană în mişcare de la limita cu judeţul Braşov până la ieşirea din staţiunea Buşteni. De asemenea, trafic intens este şi la intrare în localitatea Comarnic, tot pe sensul de coborâre, transmite Agerpres. 

Întrucât sunt aşteptate valori ridicate de trafic, în cursul acestei zilei, pe sensul către Capitală al DN 1 Braşov - Ploieşti - Bucureşti, poliţiştii rutieri recomandă rute alternative:

DN 1A Braşov - Cheia - Ploieşti - Bucureşti;

DN 73 Râşnov - Câmpulung - Piteşti - Bucureşti;

DN 73 Râşnov - Câmpulung - DN 72A - Târgovişte - Bucureşti;

DN 71 Sinaia - Târgovişte - Bucureşti.

Sfaturi pentru a circula în siguranță

Poliţiştii acţionează în dispozitivul de siguranţă rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor staţiunilor montane de pe Valea Prahovei (DN1).

„Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic. De asemenea, îi sfătuim pe şoferi să mărească distanţa în mers, iar în cazul în care încheie coloanele, să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp", se precizează într-un comunicat de presă al Infotrafic.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net