Tot ce trebuie să ştii despre Click!MANIA

Ultima actualizare:

    Cel mai tare concurs al primăverii îţi aduce mii de premii. Mâine ai primul loz! Chiorete (Bogdan Dumitrescu) şi Sofia (Lavinia Stoica), din celebrul  serial “Trăsniţii”, le urează succes cititorilor noştriFoto: Click!
Cel mai tare concurs al primăverii îţi aduce mii de premii. Mâine ai primul loz! Chiorete (Bogdan Dumitrescu) şi Sofia (Lavinia Stoica), din celebrul serial “Trăsniţii”, le urează succes cititorilor noştriFoto: Click!

Mâine, 27 martie, dăm startul celui mai iubit concurs din presă, iar premiile sunt fabuloase. Super maşini, lozuri cu bani, telefoane de ultimă generaţie şi mii de alte surprize. Asta îi aşteaptă timp de opt săptămâni pe cititorii fideli. Iată tot ce trebuie să ştii despre concursul nostru.

Cât durează concursul?

De mâine, 27 martie, până în 21 mai, nu trebuie să ratezi nici un număr din ziarul Click! Tichetele de concurs vor fi lipite zilnic (de luni până duminică) pe ziarul tău preferat, în perioada 27 martie - 21 mai 2015, cu excepţia zilelor de 12 şi 13 aprilie când este sărbătoarea Paştelui. Ai extraşansă cu lozurile de pe revista Click! pentru femei, care apare pe piaţă în fiecare vineri.

Câte premii sunt în joc?

În total, Click!MANIA ţi-a pregătit 6.633 de premii, iar valoarea totală a câştigurilor este de 520.688 de lei.

Ce poţi câştiga?

Cititorii care nimeresc un loz norocos se pot alege cu maşini, telefoane, bani, oale de bucătărie şi multe alte surprize. Sunt în joc: două super maşini Honda Civic în valoare de 96.477 de lei fiecare, zece premi a câte 5.000 de lei, 45 de premii a câte 1.000 de lei, 350 de premii a câte 300 de lei, 50 de telefoane Allview, 50 de telefoane Alcatel, 126 de seturi de două oale cu semi-presiune Delimano, 6.000 de DVD-uri “American Hustle”. În plus sunt puse în joc 2.770.000 de lozuri cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Topshop, Walkmaxx.

Cum poţi câştiga?

Câştigi cu Click!MANIA dacă pe lozul tău apar trei simboluri identice sau simbolul cu reducerea pentru produsele Dormeo, Delimano, Walkmaxx, Top Shop. De exemplu, pentru a câştiga o maşină, pe loz trebuie să apară trei simboluri cu maşina. Pentru a câştiga suma de 5.000 de lei, pe loz trebuie să apară de trei ori simbolul 5000 LEI. Dacă ai trei simboluri cu o oală, atunci ai câştigat setul de oale cu semi-presiune. 

Unde revendici premiul?

Premiile se revendică la numerele de telefon: 0318/603.425; 0318/603.426; 0318/603.427; 0318/603.428 tarif normal, între orele 08.30 şi 17.00, în ziua de apariţie a ziarului Click! cu lozul câştigător şi în săptămâna de valabilitate a revistei Click! pentru femei. Păstrează ziarul sau revista cu lozul lipit pentru intrarea în posesia premiului. Dacă revendicarea premiului nu se face în ziua în care lozul a fost lipit pe ziar, între orele 08.30-17.00, deţinătorul lozului nu mai poate revendica premiul în altă zi, deoarece acesta este valabil numai în ziua de apariţie a ziarului până la ora 17.00.

Premiul câştigat cu lozul de pe revista Click! pentru femei îl revendici în săptămâna de valabilitate a revistei Click! pentru femei, de vineri până joia următoare la ora 17.00. In plus, dacă găseşti lozul cu reducere, verifică în pagina de regulament produsul la care se aplică reducerea în ziua respectivă şi poţi achiziţiona produsul cu reducerea câştigată. Produsul trebuie achiziţionat doar în ziua de apariţie a ziarului cu lozul cu reducere. Pentru achiziţionarea produsului cu reducere trebuie să sunaţi la numărul 021.455.00.78, tarif normal, zilnic, între orele 7.00 - 21.00. De exemplu, dacă ai găsit lozul pe care scrie DORMEO 40% REDUCERE verifică produsul Dormeo la care se aplică reducerea în pagina de regulament şi sună în aceaşi zi pentru achiziţionarea produsului.

În atenţia abonaţilor!

Participanţii abonaţi ai ziarului Click!, la care în zilele de sâmbătă şi duminică ziarele nu ajung deoarece Poşta Română nu distribuie ziarele/abonamentele în aceste zile, pot suna pentru revendicarea premiilor de sâmbătă şi duminică în lunea imediat următoare, între orele 08.30 - 17.00.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net