Torţionarul Alexandru Vişinescu, internat de urgenţă cu splina ruptă şi coastele fisurate

Ultima actualizare:

    Alexandru Vişinescu a fost transportat de urgenţă la spital
Alexandru Vişinescu a fost transportat de urgenţă la spital

Torţionarul Alexandru Vişinescu, în vârstă de 92 de ani, a fost internat de urgenţă la spitalul Bagdasar Arseni din Capitală, după ce starea sa de sănătate s-a agravat. În urmă cu aproximativ două zile el a fost preluat de o ambulanţă şi supus unei itnervenţii chirurgicale, după ce a căzut în penitenciar, suferind o fractură la coaste, dar şi o ruptură de splină. Aceste lovituri reprezintă o problemă serioasă ţinând cont de vârsta înaintată a torţionarului.

Starea de sănătate a torţionarului era precară de ceva vreme, el suferind de nu mai puţin de opt afecţiuni, iar în ultima perioadă a fost internat de mai multe ori la Spitalul Penitenciarului Jilava. 

Vă reamintim că în anul 2016 Alexandru Vişinescu a fost fost condamnat definitiv la 20 de ani de detenție pentru infracțiuni contra umanității. Încă de la reținerea sa, acesta a cerut în repetate rânduri întreruperea executării pedepsei pe motive de sănătate. 

Alexandru Vişinescu a fost comandant al Penitenciarului Râmnicu Sărat din anul 1956 şi până la desfiinţarea închisorii, în 1963, fiind şi ultimul comandant al închisorii. 

Un alt torţionar cunoscut, care a torturat zeci de oameni, s-a stins din viaţă la data de 26 septembrie, la vârsta de 90 de ani. Este vorba despre Ion Ficior. El executa o condamanre de 20 de ani de închisoare sub acuzaţia de infracţiuni împotriva umanităţii. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net