Ţinut opt luni neîngropat, pentru pensie

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Dacă n-ar fi fost descoperit miercuri de fosta noră, cadavrul unui bărbat din localitatea Podul Broşteni, judeţul Argeş, ar fi stat mult şi bine ferecat în magazia gospodăriei sale. Fiul celui decedat l-a ţinut pe bărbat, timp opt luni, neîngropat, ca să-i ridice bruma de pensie.

Şoc şi groază pentru Florica Pătraşcu, fosta noră a lui Ilie Pătraşcu (57 de ani). Femeia s-a despărţit de soţul ei, Marin Daniel Pătraşcu (35 de ani), în urmă cu trei ani, dar a venit miercuri în casa socrului pentru a lua câteva haine ale copilului său care rămăseseră acolo.

Femeia l-a strigat pe tata-socru şi, văzând că nu răspunde nimeni, a mers către anexa gospodărească din curte. A înlemnit când a văzut cadavrul lui, din care mai rămăsese doar scheletul, în poziţie şezândă, sprijinit de 7 perne.

Criminaliştii au luat probe şi au fotografiat locuinţa bărbatului mumificat

simeon stalpnicul png

„Apropiindu-mă de uşă mi-a venit un miros îngrozitor.Era blocată uşa cu două lacăte şi le-am desfăcut. I-am văzut mâna atrofiată, schelete. Atunci am ţipat şi vecinii au anunţat Poliţia", povesteşte şocată nora bărbatului.

Şi vecinii au rămas înmărmuriţi după ce au aflat grozăvia. "De la Sărbătorile de Iarnă nu l-am mai văzut. Băiatul lui ne-a spus că e undeva pe la Topoloveni, internat în spital şi acum câteva săptămâni a spus că l-a mutat la un azil din Valea Iaşului. Pe băiat l-am văzut înainte de Sfântul Ilie şi a zis că se duce să-l viziteze pe ta-su", spune un vecin.

În cele opt luni de zile de când tatăl era mort, Marin Daniel Pătraşcu, a primit pensia părintelui său, în valoare de 403 lei. "Pensia o ridica băiatul, zicea că-i trebuie lui taică-so. Nu ne-am putut închipui vreodată aşa ceva", spunea îngrozită altă vecină. Fiul mortului s-a predat ieri după-amiază poliţiştilor.

"Din socrul meu a rămas doar scheletul rezemat pe câteva perne"Florica Pătraşcu, fosta noră

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net