Teste ADN pentru confirmarea identităţii victimelor din Spania

Ultima actualizare:

    Microbuzul în care se aflau românii a luat foc după ce s-a răsturnat
Microbuzul în care se aflau românii a luat foc după ce s-a răsturnat

Identificarea celor opt români care au murit carbonizaţi în accidentul rutier, în provincia Alicante din Spania, va dura mai mult de o zi, potrivit Mediafax. Şi asta, întrucât medicii legişti vor avea nevoie de probe de ADN de la rudele victimelor, au declarat surse din cadrul Institutului de Medicină Legală.

Identitatea unora dintre victime este deja cunoscută, însă medicii legişti lucrează încă de la primele ale dimineţii de miercuri pentru confirmarea identităţii tuturor celor opt victime - trei bărbaţi, trei femei, o fetiţă şi un băieţel - recuperate de la locul accidentului, relatează ABC, în ediţia electronică de miercuri.

Rudele victimelor au început să vină la Institutul de Medicină Legală din Alicante pentru a oferi probe de ADN. Consulul României la Castellon şi o echipă consulară se află, de asemenea, la institut, pentru a discuta cu rudele victimelor şi pentru a oferi ajutor pentru repatrierea cadavrelor.

Potrivit tion.ro, până acum au fost confirmate doar două victime: un tânăr de 27 de ani, din Jimbolia şi o femeie de 51 de ani, din Timişoara. Familia care se afla în microbuz, formată din doi soţi şi doi copii, se pare că este din Giroc.

Victima din Jimbolia este însă confirmată. Apropiaţii spun că tânărul de 27 de ani se întorcea de la muncă din Spania. El mai avea doi fraţi şi era principalul susţinător al familiei. Autorităţile locale au primit numele lui şi încearcă la această oră să îi contacteze mama pentru a o anunţa de decesul fiului ei, însă până acum ea nu a putut fi găsită.

Accidentul s-a produs marţi, în jurul orei 16.40 (17.40 ora României), la kilometrul 543, în dreptul localităţii Cox, când un camion a intrat pe contransens, din motive necunoscute, şi a lovit frontal microbuzul în care se aflau românii. În urma impactului s-a declanşat un incendiu, iar ambele vehicule au ieşit de pe carosabil.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net