Tehnici de supraviețuire alături de Bear Grylls (P)

Ultima actualizare:

    Levente Nemeş
Levente Nemeş

Client al benzinariei MOL din Gheorgheni de peste 8 ani, Levente Nemes a câștigat premiul cel mare în cadrul campaniei de iarna din benzinariile MOL: participarea la Tabăra de Supraviețuire Bear Grylls, ce se va desfășura în Parcul Național Dartmoor din Marea Britanie în perioada 9-12 septembrie 2014.

Levente Nemes alimentează de obicei cu minim 25 de litri la benzinariile MOL România, astfel participa la toate promoțiile organizate de MOL. În cadrul promoției Fiskars, care avea ca premiu cel mare aventurile din Marea Britanie, el s-a înscris pe site-ul campaniei cu peste 10 coduri.

„Când am fost anunțat că eu sunt câștigătorul, nu-mi venea să cred, dar am fost foarte bucuros când m-am convins ca într-adevar voi participa la Tabăra de Supraviețuire Bear Grylls”, a povestit Levente Nemes.

În primele zile ale cursului de supraviețuire de 5 zile, Levente va urma un antrenament intensiv, unde participanții vor învăța cum să supraviețuiască în condiții extreme – totul sub îndrumarea lui Bear Grylls. După acesta, ei vor avea ocazia să își pună în aplicare noile cunoștințe dobândite într-o expediție de 36 de ore.

„Sunt foarte nerăbdător să descopăr tehnicile care vor fi prezentate în cadrul cursului și, desigur, să le pun în practică. Nu am nicio pregătire specială în acest sens, dar toată viața am făcut sport: hochei pe gheață, judo, karate, iar acum merg destul de des cu bicicleta. Cred că nu voi avea probleme în Tabăra de Supraviețuire”, a adăugat câștigătorul.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net