Tânărul care a pulverizat spray lacrimogen într-un spital, arestat pentru 30 de zile

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Tânărul de 21 de ani acuzat de comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi furt calificat a fost prezentat instanţei de judecată, împotriva acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Tânărul este acuzat că în noaptea de 15/16 ianuarie a pătruns în incinta unui spital din Târgovişte şi i-a pulverizat spray iritant lacrimogen unei femei, după care i-a sustras două telefoane mobile.  

“De asemenea, în lunile octombrie 2016 şi ianuarie 2017, acesta este bănuit că a mai comis alte 4 furturi, sustrăgând 4 telefoane mobile, o tabletă şi 150 de lei din cadrul aceleiaşi unităţi. Totodată, bărbatul de 34 de ani, din Titu, bănuit de comiterea infracţiunii de violenţă în familie a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că în cursul zilei de 19 ianuarie, în urma unei discuţii în contradictoriu, acesta i-ar fi aplicat concubinei mai multe lovituri cu un obiect tăietor–înţepător”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa. Femeia de 31 de ani a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În urma examinării medico-legale s-a stabilit că leziunile suferite nu i-au pus în primejdie viaţa. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net