Tânăr internat cu o boală incurabilă și-a ucis cu bastonul colegul de salon

Ultima actualizare:

    Cei doi colegi s-au luat la ceartă, însă niciun cadru medical nu a auzit conflictul izbucnit în salon
Cei doi colegi s-au luat la ceartă, însă niciun cadru medical nu a auzit conflictul izbucnit în salon

Crimă îngrozitoare în Spitalul Județean Focșani. Miercuri-noaptea, 19 iulie, un tânăr de 17 ani internat cu o boală incurabilă în Secția de Boli Infecțioase, și-a omorât colegul de salon cu bastonul, un bărbat în vârstă de 63 de ani.

Adolescentul a folosit bastonul ortopedic pe care bătrânul îl folosea să se deplaseze prin salon. Imediat după scena crimei, tânărul a vrut să fugă de la locul agreiunii, dar a fost oprit de paznicul unității medicale.

Crima să petrecut în jurulu orei 01.30, în urma unui conflict izbucnit între cei doi. Ciudat este faptul că niciun cadru medical nu a auzit cearta lor. Potrivit anchetatorilor, tânărul, care suferea de o boală incurabilă, l-a lovit pebătrân până l-a lăsat fără suflare.

Reprezentanții spitalului din Focșani, conflictul ar fi avut loc în momentul în care medicii și asistenții ar fi fost ocupați cu preluarea unei urgențe. Conducerea unității în care a avut loc incidentul a deschis o anchetă, iar tânărul reținut de paznicul spitalului a fost predat autorităților, potrivit Știrile Pro Tv.

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cea mai veche cafenea buc jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net