Tâlhărie record în Bucureşti! Bătrân prădat de 50.000 de lei

Ultima actualizare:

    A fost prins după două zile de la incident
A fost prins după două zile de la incident

Atenţie cine vă priveşte la Poştă! Un bătrân de 73 de ani din Bucureşti a fost bătut şi prădat de nu mai puţin de 50.000 de lei, în titluri de stat, dar şi în bancnote.

Fapta s-a petrecut la sfârşitul săptămânii trecute, pe o stradă din sectorul 4 al Capitalei, după ce pensionarul a făcut o tranzacţie la un oficiu poştal. Imediat, bătrânul s-a prezentat la cea mai apropiată unitate de poliţie de locul faptei, Secţia 15, pentru a reclama agresiunea şi furtul.

Victima le-a povestit poliţiştilor că pe 5 iulie a plecat la poştă cu suma de 50.000 de lei, toată agoniseala familiei, pentru a cumpăra titluri de stat emise de Ministerul Finanţelor.

A apucat să facă tranzacţia şi a plecat înapoi spre casă cu documentele şi restul de bani, 17.000 de lei. Nu şi-a dat seama că totul a fost văzut de o femeie şi de doi bărbaţi, prezenţi în casierie pentru a încasa o recomandată.

El a fost urmărit de cei doi indivizi, care în momentul propice l-au atacat. Totul s-a petrecut înainte de intrarea în bloc, pe stradă, unde suspecţii ”i-au dat la cap şi i-au luat ce au vrut”, după cum au declarat surse din anchetă.

“Miloşi”, nu l-au lovit prea rău, pentru că bătrânul, speriat de moarte, le-a întins imediat tot ce avea la el, o paporniţă cu suma de 17.000 de lei şi titlurile de valoare.

Poliţiştii au refăcut traseul parcurs de victimă şi au descoperit mai multe imagini surprinse de camerele de supraveghere, în care se vedeau tâlharii şi cum şi-au supravegheat aceştia prada. Pe baza semnalmentelor, agenţii i-au descoperit pe 7 iulie, la ora 14.30, lângă un alt oficiu poştal de data aceasta din sectorul 1. Au fost reţinuţi şi duşi la Secţia 15 pentru a fi interogaţi şi pentru recuperarea prăzii.


    A fost prins după două zile de la incident
A fost prins după două zile de la incident

Click! spune

Din 15 iunie, Ministerul Finanţelor Publice a pus în vânzare titlurile de stat din cadrul Programului Tezaur – ediţia CENTENAR, cu valoare de 1 leu, dobânda de 5% şi scadenţa la cinci ani. Titlurile, destinate exclusiv populaţiei, au putut fi achiziţionate de persoane fizice rezidente, cu vârsta de cel putin 18 ani, fie prin unităţile Trezoreriei Statului, fie prin oficiile poştale. Perioada de cumpărare a expirat în 5 iulie. Veniturile obţinute sunt neimpozabile.

image
image
image
image
image
image
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net