"Szobi Cseh era pregătit". Cum s-a simţit în ultimele zile de viaţă

Ultima actualizare:

    Szobi Cseh a murit vineri noapte
Szobi Cseh a murit vineri noapte

Medicul care l-a avut în grijă pe Szobi Cseh, prof. dr. Daniel Coriu, a declarat, vineri, că agonia actorului a început în urmă cu zece zile, când durerile osoase au debutat.

„Eu cred că Szobi Cseh era pregătit pentru acest lucru. Până în urmă cu zece zile, a fost activ în societate. Atunci, au început durerile osoase, oboseala, anemia”, a precizat prof. dr. Daniel Coriu, şeful secţiei Hematologie, de la Spitalul Fundeni din Capitală.

Cascadorul Szobi Cseh a murit, vineri noapte, la ora 3.00. El se afla internat la Spitalul Fundeni.

„Actorul Szabolcs Cseh, în vârstă de 72 de ani, a murit vineri 1 august 2014, în jurul orei 3.00, la Institutul Clinic Fundeni, după o grea suferinţă, în urma complicaţiilor renale hepatice, cardiace şi pulmonare severe, care nu au răspuns la tratamentul intensiv aplicat. Dl Szabolcs Cseh fost diagnosticat în iulie 2012 cu mielom multiplu formă avansată, complicată cu tumori plasmocitare osoase, amiloidoză şi boală renală”, se arată într-un comunicat al spitalului.

„A primit tratament citostatic si radioterapie cu evolutie foarte buna. Din Mai 2013: apar semne clinice si biologice de progresie de boala. Au fost administrate mai multe linii terapeutice, dar raspunsul a fost insuficient si boala a progresat, a devenit rezistenta si au aparut complicatii severe: tumori plasmocitare mutiple diseminate, amiloidoza cu determinari renale si hepatice, boala renala cronica, sindrom nefrotic, hipercalcemie, anemie, trombocitopenie. Institutul Clinic Fundeni este alaturi de familia domniei sale in aceste momente de grea incercare”, se mai arată arată în comunicat.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net