Super câștig la Casa Pariurilor! (P)

Ultima actualizare:

    Constantinescu Marinică
Constantinescu Marinică

Dacă te-ai gândit vreodată că e destul de improbabil să mizezi 5 lei și să primești în schimb o sumă de 7300 de ori mai mare, iată că La Casa Pariurilor se poate!

Constantinescu Marinică, în vârstă de 39 de ani, a jucat un bilet combinat la pariuri sportive într-o agenție Casa Pariurilor din Bacău, alegând cu multă pricepere 14 evenimente la fotbal.  Toate previziunile lui s-au dovedit mai mult decât inspirate, aducându-i un câștig de 36 942 lei!

“Sunt foarte bucuros, nu mă așteptam să îmi iasă chiar toate meciurile. Am fost plăcut surprins că am reușit să îmi iau banii imediat ce am ajuns cu biletul în agenție. Deși joc frecvent, acesta e cel mai mare câștig de până acum”, ne-a mărturisit pariorul.

Dacă ești curios ce meciuri a jucat și în ce campionate, scanează codul QR de pe biletul din poză sau intră pe www.scancp.ro și introdu codul biletului: 78835478002980847.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți legate de serviciile, rețeaua de agenții sau promoțiile și concursurile Casa Pariurilor, accesează pagina de facebook www.facebook.com/casapariurilor și site-ul  www.casapariurilor.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net