Studentul criminal şi-a luat nevastă ucraineancă

Ultima actualizare:

    Sergiu Florea
Sergiu Florea

Nebănuite sunt căile Domnului! La 6 ani de la crima odioasă care a zguduit România, şi Carmen Bejan, şi Sergiu Florea, studenţii asasini, sunt acum oameni căsătoriţi, dar nu la casa lor, ci tot în puşcărie.

Aflat în Penitenciarul Arad, Sergiu Raul Florea (25 de ani), condamnat pentru crima de la Medicină din 2009, s-a căsătorit ieri cu Inna Kalioglo, o tânără de 22 de ani din Ucraina. Într-un interviu acordat ziarului „Adevărul”, Inna, care a fost studentă la Design în Odessa, a dezvăluit că s-au cunoscut în 2012, pe un site de unde ea descărca muzică creştină. 

Inna Kalioglo şi  Sergiu Florea s-au căsătorit ieri la Penitenciarul Arad
Inna Kalioglo şi Sergiu Florea s-au căsătorit ieri la Penitenciarul Arad

„Mi-a plăcut cum vorbea şi că era băiat serios”, a mărturisit ea.

Când a aflat, de la Sergiu, că e criminal, fata s-a speriat, dar era deja îndrăgostită: „Îmi spuneam că trebuie să termin, dar n-am reuşit. Lumea mă va judeca, dar sunt gata să fiu cu el, şi la bine, şi la greu”. Părinţii nu vor să mai audă de ea. 

Carmen Bejan şi-a găsit şi ea iubirea după gratii

În 2009, Sergiu Florea şi Carmen Bejan, studenţi la Medicină în anul I şi iubiţi, ambii în vârstă de 20 de ani, au fost condamnaţi pentru omor şi profanare de morminte, după ce l-au ucis şi l-au tranşat într-o cameră de cămin din Timişoara pe Trifu Schroth (65 de ani), un bărbat de etnie romă. Acesta venise acolo pentru a întreţine relaţii sexuale cu Carmen Bejan, în schimbul a 500 de euro.

În urma neînţelegerilor, studenţii l-au ucis pe rom, apoi l-au tranşat cu un cuţit. Ei au fost condamnaţi la câte 20 de ani de închisoare.

Şi Carmen Bejan s-a căsătorit după gratii, în 2012, cu un traficant de droguri, cu care a rămas însărcinată, încercând să obțină eliberarea din arest. Tânara a rămas la închisoare și a născut o fetiță fără mâini, care a murit la naștere.  

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net