Studenţi săltaţi de mascaţi şi duşi la audieri cu autobuzul!

Ultima actualizare:

    Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi a mai fost vizitată de mascaţi
Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi a mai fost vizitată de mascaţi

Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) din Iaşi se confruntă cu un nou dosar de corupţie, după ce 20 de studenţi au fost ridicaţi de forţele speciale ale Jandarmeriei şi duşi cu un autobuz la audieri. Ancheta este instrumentată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi. Potrivit unor surse juridice, acuzaţiile pe care procurorii le-ar viza sunt de luare, respectiv dare de mită.

Studenţii de la Colegiul de Teh­nică Dentară, ce aparţine de UMF, sunt suspectați că ar fi oferit mită pentru a promova un examen. Alţi studenţi care susţineau examene în corpul de clădire din care au fost ridicaţi colegii lor au confirmat că aceştia au fost transportaţi la Parchet cu un autobuz, catalogând acţiunea procurorilor drept una „discretă”.

UMF Iaşi a mai fost în mijlocul unor scandaluri de corupţie. Fostul rector, Vasile Astărăstoae, şi actualul director administrativ, Daniela Druguş, sunt judecaţi într-un dosar aflat pe rolul Tribunalului Suceava. Tot la UMF Iaşi a predat şi fostul conferenţiar Dumitru Păduraru, care a fost condamnat recent la închisoare cu suspendare, după ce ar fi cerut favoruri sexuale de la o studentă în schimbul unor note favorabile. 

Citeşte articolul complet pe adevarul.ro!

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net