Sport extrem. S-a plimbat şi s-a filmat pe turnul înalt de 256 de metri!

Ultima actualizare:

    Marius, un băiat mereu la înălţimeFoto: Facebook / Nikolai Ismail
Marius, un băiat mereu la înălţimeFoto: Facebook / Nikolai Ismail

Curaj şi nebunie la un loc! Un tânăr din Cluj - Napoca s-a urcat pe turnul fostei Centrale Electrice de Termoficare (CET) din Târgu Jiu, cea mai înaltă construcţie din oraş (256 de metri), fără să folosească vreun element de siguranţă.

Marius, temerarul care a ajuns în vârful turnului, a filmat întreaga aventură periculoasă, scrie adevarul.ro. El lucrează ca şofer de tir şi este pasionat de sporturile extreme. „O să dedic această filmare pentru mama, pentru tata, pentru fratele meu, pentru prietena mea şi pentru toate neamurile ei invidioase”, spunea Marius în timp ce se afla pe turnul CET din Târgu Jiu.„Sunt şofer pe tir de la 19 ani şi mă aflu non-stop pe drumuri. Ştiu că să urc este opţional, iar să cobor este obligatoriu. Am căutat tot timpul să fac ceva ce nu poate face oricine. Sunt om liber şi îmi place doar aventura, la maximum”, zâmbeşte tânărul.

Citeşte întreaga poveste şi vezi video pe adevarul.ro!

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net