Sperietorile în uniforme! Tânără din Ploiești, încătușată în autobuz

Ultima actualizare:

    Ana s-a trezit încătușată în centrul Ploieștiului Fotografii: Dorin Constanda
Ana s-a trezit încătușată în centrul Ploieștiului Fotografii: Dorin Constanda

Li s-au dat mai multe drepturi şi li s-a urcat puterea la cap, aşa că nu ştii la ce să te aştepţi din partea lor. Vorbim despre poliţiştii locali care taie şi spânzură pe străzile patriei. Încătuşează oamenii fără bilet şi aruncă cu amenzi închipuite în cârca şoferilor.

Cei de la Poliţia Locală par a fi un fel de Rambo în acţiune şi creează scandaluri după scandaluri.

La Ploieşti, de pildă, o tânără a fost filmată de trecători în timp ce era încătuşată de poliţiştii locali. Ei spun că Ana urcase în troleibuzul 202 fără bilet şi că nu a vrut să se legitimeze. Fata are o altă variantă. ”Am avut bilet. L-am compostat, dar a venit controlul şi i s-a părut că nu este din data aceea. M-au înconjurat, au vorbit urât şi m-au ameninţat. I s-a părut agentului că l-am atins şi atunci mi-a pus cătuşa şi mi-a sucit mâna la spate, după care m-a târât din autobuz”, a povestit fata. Iar poveştile cu şi despre aceşti funcţionari publici în uniformă merg mai departe.


    Șoferii lasă mereu mașinile aici pentru  că nu există locuri de parcare suficiente
Șoferii lasă mereu mașinile aici pentru că nu există locuri de parcare suficiente

Un bucureştean a fost amendat zilele trecute pentru că ”a parcat pe spaţiul verde, distrugându-l”, după cum scrie în procesul verbal. Reporterii Click! au fost la faţa locului, pe Prelungirea Ghencea, şi au văzut că acel loc este de fapt un maidan, plin de pământ şi gunoaie.


    Așa arată spațiul verde, care este de fapt un maidan
Așa arată spațiul verde, care este de fapt un maidan

”Unii fac exces de zel, aşa că şoferul poate contesta procesul verbal în instanţă”, ne-au spus surse din cadrul Poliţiei Locale Bucureşti. Dar asta înseamnă bani cheltuiţi şi timp pierdut. Şi asta nu este tot. Deşi Instanţa Supremă a decis pe 19 iunie că poliţistul local nu mai are voie să trimită amenzile prin poştă pe numele proprietarului autoturismului, ci trebuie să aştepte la maşină până când apare şoferul vino­vat, agenta Margareta a făcut exact pe dos. În 20 iunie a semnat contravenţia, raportându-se la o hotărâre de consiliu local, iar pe 21 iunie a pus plicul la poştă. Ce-i pasă ei de ce spune judecătorul suprem! Poliţiştii locali sunt foştii gardieni publici, transformaţi în poliţişti comunitari, iar în 2011 în oameni ai legii aflaţi în subordinea primăriilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net