"Sper să câştig marele premiu la Click!MANIA"

Ultima actualizare:

    Taximetristul Fulvius Popa (63 de ani) speră să nimerească un tichet norocosFoto: Florin Şuler
Taximetristul Fulvius Popa (63 de ani) speră să nimerească un tichet norocosFoto: Florin Şuler

A început numărătoarea inversă pentru toţi fanii Click!MANIA. Vineri, 27 martie, începe nebunia! Lozurile cu trei simboluri identice îţi pot aduce maşini, bani, telefoane şi mii de alte surprize. Cititorii noştri abia aşteaptă să-şi încerce norocul la cel mai tare concurs din presă.

Am făcut mii de români fericiţi şi nu ne oprim aici. Cel mai iubit concurs se întoarce cu premii fabuloase, spre încântarea cititorilor noştri fideli. „Abia aştept să înceapă Click!MANIA. Dacă până acum luam doar un ziar, acum o să iau patru în fiecare zi ca să-mi măresc şansele de câştig. Poate am noroc şi duc şi eu acasă, la familie, un premiu”, ne-a spus Fulvius Popa, un taximetrist din Capitală, pe care l-am întâlnit la chioşcul de ziare.

Primul loz apare vineri, 27 martie, iar dacă nimereşti unul cu trei simboluri identice te numeri printre câştigători. Lozurile Click!MANIA îţi pot aduce două super maşini Honda Civic (în valoare de 96.477 lei/fiecare), premii în bani (10 lozuri a câte 5.000 lei, 45 de lozuri a câte 1.000 lei şi 350 de lozuri a câte 300 lei), telefoane de ultimă generaţie, oale de bucătărie cu semi-presiune şi multe alte surprize. În total, cel mai tare concurs al primăverii ţi-a pregătit 6.633 de premii, în valoare de peste 520.000 de lei.

Ce spun cititorii noştri

A jucat la toate ediţiile Click!MANIA, dar n-a avut noroc la premii. Chiar şi aşa,  Alexandrina Curcă (61 de ani) crede în continuare în şansa ei. „Nu joci, nu câştigi! E simplu! N-am avut eu noroc până acum la concurs, dar poate acum mi-o veni şi mie rândul!”

  • Octav Anghel (35 de ani) citeşte Click! în fiecare zi, iar când a aflat că începe iar Click!MANIA s-a bucurat enorm. „ Sunt fan al acestui concurs. Tare bine mi-ar prinde şi mie o maşinuţă din aia frumoasă. Să tot joci cu aşa premii!”, ne-a spus bucureşteanul. 

  • „Sper să nimeresc un loz norocos! Le-aş face o bucurie copiilor! O să le zic şi lor să-şi cumpere ziarul”, ne-a spus Maria Enache (73 de ani) care aşteaptă cu nerăbdare primul talon de concurs ca să-şi încerce norocul. Bucureşteanca şi-ar dori un telefon nou-nouţ.

  • Pentru Aurelia Neda (60 de ani) concursul nostru este un motiv în plus să cumpere ziarul. „Oricum îl citesc zilnic pentru că aflu tot ce se-ntâmplă în ţară. Mai citesc de sănătate, mai fac o reţetă. Acum că aveţi atâtea premii, poate mă aleg şi eu cu ceva”.

  • Ştiu de concurs pentru că iau Click! în fiecare zi! V-aş lua maşina, dar nu m-aş supăra nici dacă aş lua un loz cu bani. Le-aş face cinste prietenilor şi cu restul m-aş distra!”, ne-a spus bucureşteanul Marius Matei (28 de ani), care nu va rata nici un număr din Click!
image
image
image
image
image
image
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net