Soţia sirianului ucis şi amantul acesteia, arestaţi preventiv

Ultima actualizare:

    Poliția a fost sesizată de muncitorii unei firme de construcții care au simțit mirosul cadavrului
Poliția a fost sesizată de muncitorii unei firme de construcții care au simțit mirosul cadavrului

Tribunalul Bucureşti a decis, vineri, arestarea preventivă pentru 30 de zile a Andreei Pătraşcu, şi a amantului acesteia, Alfons Gabriel Arhire, acuzaţi că la sfârşitul anului trecut l-au ucis pe sirianul Haj Saleh. Potrivit corespondentului Mediafax, cetățeanul arab, soțul Andreei Pătrașcu a fost găsit după aproape patru luni, în portbagajul unei maşini

Judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Bucureşti a admis, în noaptea de joi spre vineri, cererea procurorilor Parchetului Capitalei de arestare preventivă pentru 30 de zile a soţiei sirianului şi a amantului acesteia, după ce anchetatorii au stabilit că ei sunt principalii suspecţi în cazul uciderii lui Haj Saleh Moustafa şi i-au reţinut pentru crima comisă în urmă cu aproximativ patru luni.

Andreea Maria Pătraşcu şi Alfons Gabriel Arhire au fost duşi de la instanţă în Arestul Poliţiei Capitalei. Aceştia pot contesta decizia de arestare la Curtea de Apel Bucureşti, care va decide definitiv dacă ei vor rămâne în arest sau vor fi cercetaţi în libertate, sub control judiciar.

Soţia sirianului şi amantul acesteia au fost reţinuţi în noaptea de miercuri spre joi, după ce poliţiştii Serviciului Omoruri şi procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti au avut indicii potrivit cărora, în luna decembrie 2014, cei doi l-ar fi omorât pe Haj Saleh Moustafa.

Potrivit procurorului de caz, Eduard Borjog, cei doi şi-au recunoscut fapta şi au declarat în faţa anchetatorilor că iniţial l-au adormit pe sirian cu medicamente, după care l-au "ucis" prin acte de violenţă.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru MEDIAFAX, că Andreea Pătraşcu şi-ar fi otrăvit soţul, după ce i-ar fi pus în mâncare o folie de Diazepam. Supradoza de Diazepam poate duce la deces prin paralizie respiratorie sau colaps cu insuficienţă renală acută.

Potrivit surselor citate, după ce sirianul a adormit, soţia şi amantul acesteia l-au băgat într-un sac din plastic pe care l-au legat la gură, după care l-au pus într-un geamantan, iar acesta s-ar fi sufocat înăuntru.

Alfons Gabriel Arhire le-a spus anchetatorilor că sirianul a fost otrăvit de soţia acestuia, pentru bani. Bărbatul a precizat că el ar fi participat doar la punerea cadavrului în geantă şi transportarea acestuia cu maşina până pe Şoseaua Pantelimon, unde a fost găsit după aproape patru luni de la crimă.

Anchetatorii i-au dus, joi, pe cei doi suspecţi, pentru reconstituire, la adresa la care se presupune că s-a comis crima. Ulterior, cei doi le-au arătat poliţiştilor şi procurorilor drumul pe care au dus cadavrul până în locul în care l-au abandonat, pe Şoseaua Pantelimon din Capitală.

Soţia sirianului Haj Saleh era consilier la Inspecţia Muncii. Inspectorul general de stat de la Inspecţia Muncii, Dantes Nicolae Bratu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că Andreea Maria Pătraşcu lucra la Departamentul Relaţii Internaţionale, iar, ca angajat, nu a creat niciodată probleme.

Arhire, fost director al unei firme de consultanţă, specializat în securitate şi sănătate în muncă, este absolvent al Facultăţii de Drept şi al Seminarului Teologic Liceal Bucureşti.

Cadavrul sirianului Haj Saleh Moustafa a fost găsit în 8 aprilie, într-o geantă aflată în portbagajul unei maşini cu număr de Constanţa, înscrisă pe numele societăţii Perla Majestic, care era parcată pe Şoseaua Pantelimon, vizavi de Secţia 9 de Poliţie.

Poliţiştii au deschis portbagajul în care a fost găsit cadavrul său după ce au fost anunţaţi de nişte muncitori care lucrau în zonă şi care trebuiau să mute maşina că au simţit un miros puternic. Trupul sirianului era într-o stare avansată de putrefacţie, dar nu fusese tranşat, ci aşezat în aşa fel încât să încapă în geantă, acesta fiind îmbrăcat cu costum, potrivit unor surse apropiate anchetei.

Bărbatul fusese dat dispărut de amanta lui, în ianuarie, deşi nu se mai ştia nimic despre el din 14 decembrie 2014.

Haj Saleh Moustafa, în vârstă de 52 de ani, locuia în Bucureşti, într-un bloc situat într-un complex rezidenţial, însă avea reşedinţa în localitatea constănţeană Năvodari, el deţinând două societăţi comerciale.

Potrivit reprezentanţilor societăţii Perla Majestic, Haj Saleh Moustafa este un fost colaborator al uneia dintre firmele grupului. Haj Saleh, absolvent al Universităţii Politehnica din Bucureşti, stătea în România de aproximativ 20 de ani, era căsătorit şi avea un copil de nouă ani

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net