Sorina Negoiţă, primele declaraţii după divorţul de Robert

Ultima actualizare:

    Sorina și Robert Negoiță s-au căsătorit în 2013foto: arhiva personală
Sorina și Robert Negoiță s-au căsătorit în 2013foto: arhiva personală

Anul a început cu un divorţ în familia primarului Negoiţă. Robert Negoiţă (43 de ani) a divorţat de soţia sa cu 19 ani mai tânără. Şeful Sectorului 3 se îndrăgostise de Sorina Docuz de când aceasta era încă minoră. Separarea s-a produs fără scandal, elegant, la notar. Sorina Negoiţă a vorbit pentru prima oară despre divorţul dintre ea şi Robert Negoiţă.

La doar trei ani de la o nuntă cu ştaif, organizată în mare secret, Robert Negoiţă (43 de ani) a hotărât să divorţeze de nevasta sa, Sorina, o femeie cu 19 ani mai tânără decât afaceristul-politician. Primarul şi-a refăcut viaţă alături de o altă domnişoară.

Sorina Negoiţă, în vârstă de 24 de ani, a acordat un interviu pentru emisiunea ''Teo Show'', unde a oferit detalii despre divorţul de Robert Negoiţă. Cei doi s-au căsătorit în 2013 şi au împreună un băieţel de 2 ani.

Sorina și Robert Negoiță s-au cunoscut când aceasta era minoră
Sorina și Robert Negoiță s-au cunoscut când aceasta era minoră

"Este liber să facă ce vrea. Aşa cum şi eu sunt. Suntem liberi să ne refacem viaţă. Am văzut-o în presă (n.r. actuala iubită a fostului soţ), a fost inevitabil, dar nu am stat să o analizez fiindcă îmi face mie rău", a spus Sorina, fosta soţia a lui Robert Negoiţă.

"Sunt spre bine. Un divorţ nu e uşor. Important e că amândoi suntem bine şi avem grijă de Vlăduţ. Robert înseamnă foarte mult, m-a ajutat mult în viaţă, mi-a dat sfaturi pe partea de bussines. Este tatăl copilului meu. Nu mă gândesc să îmi refac încă viaţă", a mai adăugat Sorina.

image
image
image
image
image
image
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net