Sorin Oprescu plimbat de la un spital la altul

Ultima actualizare:

    Sorin Oprescu va afla astăzi, 9 octombrie, dacă are cancer la plămâni
Sorin Oprescu va afla astăzi, 9 octombrie, dacă are cancer la plămâni

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost transferat, joi după-amiază, din Arestul Poliţiei Capitalei la Institutul Oncologic Fundeni, pentru investigaţii medicale din care să rezulte dacă este bolnav de cancer la plămâni. Medicii însă nu pot să îi facă investigație cu computerul tomograf pentru că are glicemie foarte mare. A fost transferat la Institutul de Diabet ”N. Paulescu”.

UPDATE. ORA 15.00.

Sorin Oprescu trece prin momente foarte grele. Este arestat preventiv de 33 de zile și este grav bolnav, după cum spun  medicii care l-au consultat. El a făcut o nouă cerere pentru a fi transferat la spital pentru investigații și tratament corespunzător.

De joi seară, Oprescu se află internat în Secția de Terapie Intensivă, unde urmează să fie pregătit, din punct de vedere medical, pentru a i se face, în cursul zilei de vineri, un PET/CT (o investigație imagistică foarte concludentă), informează Agerres. Având în vedere că acesta suferă de diabet, este necesar ca glicemia să îi fie stabilă atunci când i se va face investigația medicală respectivă.

În cazul în care PET/CT-ul va arăta că edilul suspendat al Capitalei nu suferă de o afecțiune malignă la plămâni, acesta s-ar putea întoarce în arest. Investigația imagistică se va face într-un centru privat aflat în apropierea Institutului Oncologic București.

Sorin Oprescu nu poate fi supus, în prezent, investigaţiei computer tomograf, astfel că a fost reprogramat şi internat la Institutul de Diabet "N. Paulescu". Avocatul a explicat că o astfel de investigaţie nu poate fi făcută în condiţii de glicemie mărită, întrucât există risc de deces.

Curtea de Apel Bucureşti judecă vineri contestaţia formulată de Sorin Oprescu, după ce, în 30 septembrie, Tribunalul Bucureşti a admis cererea procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie de prelungire cu 30 de zile a arestului preventiv, măsură luată în 6 septembrie, în dosarul în care edilul este acuzat de luare de mită, după ce ar fi primit 25.000 de euro.

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net