Sora la DNA, Ponta se dă victimă

Ultima actualizare:

    Alexandra Herţanu a ieşit zâmbind de la DNAFoto: Mediafax
Alexandra Herţanu a ieşit zâmbind de la DNAFoto: Mediafax

Sora premierului Victor Ponta şi-a început ziua de ieri la sediul DNA din Ploieşti.

Alexandra Herţanu a fost citată ca martor în dosarul fraudării fondurilor europene accesate pentru extinderea canalizării din oraşul Comarnic, judeţul Prahova. După două ore de audieri, a ieşit cu zâmbetul pe buze şi a spus că a venit să “recupereze ceva”.

Procurorii spun că aceasta a dat declaraţii, în calitate martor, şi că a recuperat câteva componente din calculatoarele ridicate, la 17 februarie, de la sediul firmei soţului ei, Iulian Herţanu. De altfel, el a fost arestat preventiv, la 18 februarie, după 17 ore de audieri. Şi mama premierului, Cornelia Naum, era aşteptată ieri, de procurori. Nu a mai venit însă, motivând că este bolnavă. A fost citată la o dată ulterioară, tot în calitate de martor. Cel mai probabil, săptămâna viitoare. La câteva minute după ce sora sa a părăsit sediul DNA, Victor Ponta a acuzat o linşare mediatică a familiei sale.

Victor Ponta are încredere în familia lui
Victor Ponta are încredere în familia lui

„Este o mare suferinţă pentru mine să văd că sora şi mama mea sunt linşate mediatic doar ca să fiu eu lovit politic. Le iubesc şi o să le fiu alături toată viaţa aşa cum îmi sunt şi ele şi aş vrea să am şi eu şi surorile mele tăria de caracter şi echilibrul pe care mama le-a dovedit în toţi cei 72 de ani ai ei”, a scris premierul pe contul său de Facebook.

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net