Şoferul unui BMW, nesimţire fără limite! “Mai avea puţin şi intra în bloc”

Ultima actualizare:

    Maşina parcată pe trotuar a blocat intrarea în blocFoto: Cristian Chira
Maşina parcată pe trotuar a blocat intrarea în blocFoto: Cristian Chira

Mostră de mitocănie oferită miercuri dimineaţă de şoferul unui autoturism BMW. El şi-a parcat bolidul direct pe trotuar, chiar în uşa unui bloc. Un cititor a surprins maşina parcată ilegal şi a transmis fotografiile pentru adevarul.ro.

Intrarea unui bloc situat la intersecţia străzilor 16 Decembrie şi Reşiţei din Timişoara a fost trasnformată în parcare de către un şofer cu tupeu. Maşina a fost lăsată chiar lângă trecerea de pietoni din intersecţie, în uşa de intrare în bloc. „Puneţi, vă rog, asta în ziar. Aşa a parcat un şofer în faţa blocului meu. Un nesimţit ordinar. Mai avea puţin şi intra în bloc”, a scris Cristian Chira, timişoreanul care a transmis imaginile cu maşina parcată în batjocură.

Imaginea BMW-ului „cocoţat” pe trotuar, la intrarea în bloc, nu este o excepţie. Aproape zilnic, pe reţelele de sociale sau pe internet sunt postate imagini cu şoferi indisciplinaţi, care parchează sfidând bunul-simţ. Pentru cei care parchează încălcând regulile a fost construită şi o pagină de Facebook: „Ai parcat ca un bou”. 

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net