Șoferul care a amenințat o polițistă cu moartea, reținut

Ultima actualizare:

    Evadatul a fost prins şi încarcerat la Sloboziafoto: arhiva personală
Evadatul a fost prins şi încarcerat la Sloboziafoto: arhiva personală

La sfârşitul săptămânii trecute, o poliţistă din Argeş a fost ameninţată cu moartea de un şofer pe care l-a sancţionat, lăsându-l fără permis, relatează ziarulargesul.ro. Bărbatul, din comuna Cocu, a fost reținut pentru ultraj, va fi prezentat la Judecătoria Pitești cu propunere de arestare preventivă.

Polițista agresată verbal și amenințată cu moartea pe o rețea de socializare se numește Denisa Grigore. Ea este fost journalist și corespondent teritorial la un post naţional de televiziune. Tânăra, care, în urma examenului susţinut anul trecut, a fost încadrată în funcţia de agent de poliţie şi repartizată la postul din comuna Cocu, a fost fotografiată de conducătorul auto, care a pus apoi poza pe Facebook, însoţită de un mesaj de ameninţare cu moartea. „Dacă nu o mută (conducerea Poliţiei Argeş, n.r.), o mut eu la cimitir. Să îmi dea şi închisoare pe viaţă, că nu am ce pierde (…)”, a scris individul. După ce alte persoane i-au transmis comentarii dure la postarea făcută, atenţionându-l că e ilegal ce face şi că poate fi cercetat penal, bărbatul a continuat la fel de dur: „Îi făceam filmare cum o jumuleam fir cu fir şi unghie cu unghie pe viu, să vadă ce poate face un analfabet”. Deşi din nou a fost atenţionat de utilizatorii reţelor de socializare că este ameninţare ceea ce face, cel în cauză nu şi-a schimbat atitudinea. Azi, Denisa Grigore urmează să se prezinte la Parchet şi să depună plângere penală împotriva şoferului cu pricina.

Polițista l-a lăsat „fără pâine”

Totul a pornit de la un control în trafic, când pentru abaterile constatate poliţista l-a informat pe şofer că va fi amendat şi că pemisul de conducere îi va fi suspendat. Considerându-se nedreptăţit, conducătorul auto a trecut la ameninţări, susţinând că suspendarea permisului l-ar lăsa șomer. Ameninţarea, extrem de gravă, vine la doar câteva zile după ce un poliţist a fost ucis cu zeci de lovituri de cuţit pe peronul gării Burdujeni, judeţul Suceava. Agresorul zicea că urăşte uniforma de poliţist şi a vrut să se răzbune, pentru că ar fi fost condamnat pe nedrept în Spania.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net