Şofer teribilist, prins cu 201 km/h pe un drum naţional

Ultima actualizare:

    Poliţiştii i-au reţint permisul bărbatului
Poliţiştii i-au reţint permisul bărbatului

Un bărbat iresponsabil care şi-a pus propria viaţă în pericol, dar şi a celorlalţi şoferi, a fost prins zburând pe drumul naţional DN 2, în judeţul Suceava, cu 201 km/h.

Suceveanul a fost sancţionat cu amendă şi i s-a reţinut permisul de conducere, transmite Mediafax. Bărbatul care este din comuna Dorneşti conducea un Audi A4.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, Serviciul Rutier a constatat că viteza excesivă şi depăşirile neregulamentare, alături de indisciplina pietonilor, constituie principalele cauze ale accidentelor rutiere grave.

El a arătat că pentru a depista şoferii care conduc maşinile cu viteză peste cea stabilită prin legislaţie, în ultimele două zile, Serviciul Rutier din IPJ Suceava a organizat acţiuni pentru combaterea excesului de viteză şi a depăşirilor neregulamentare pe DN2 şi DN17.

În urma acestei acţiuni au fost constatate două infracţiuni, au fost date 328 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 92.950 lei, dar au fost reţinute şi 25 de permise de conducere, din care 14 pentru viteză excesivă şi 11 pentru depăşiri neregulamentare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net