Şocant: mama fetei abuzate le ia apărarea celor şapte violatori!

Ultima actualizare:

    “Din clasa a șaptea a început să aibă relații sexuale”, povesteşte mama feteiFoto: "Adevărul"
“Din clasa a șaptea a început să aibă relații sexuale”, povesteşte mama feteiFoto: "Adevărul"

Faptă îngrozitoare în Săptămâna Mare! O puştoiacă de 16 ani din Dâmboviţa a fost sechestrată şi violată, luni seară, de şapte tineri. Fata e internată de doi ani într-un centru de asistență socială din Târgoviște. Mama victimei consideră că “fata s-a dus de bună voie cu cei şapte băieţi”.

Au ademenit-o într-o locuinţă şi au batjocorit-o! Şapte  tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 24 de ani, din comuna dâmboviţeană Măneşti, sunt cercetaţi pentru viol şi lipsire de libertate, după ce, luni seară, au abuzat de o fată în vârstă de 16 ani.

Puştoiaca a fost adusă de fostul prieten în casa nașului său, apoi tânărul a chemat alţi şase 6 prieteni. Cu toții au violat-o și au supus-o la perversiuni. Proprietarii locuinței spun că nu au auzit nimic. Eleva a fost audiată mai multe ore în prezenţa unui psiholog, a unui asistent social şi a unui avocat. Autorii n-au negat cele întâmplate şi au fost reținuți.

Asta e casa în care puştoiaca a fost violată de cei şapte tineri
Asta e casa în care puştoiaca a fost violată de cei şapte tineri

Fata se afla în plasament la Centrul “Floare de Colţ” din Târgovişte, fiind inclusă într-un program de consiliere psihologică. “Ea beneficiază de protecţie socială încă din 2014. A fugit în repetate rânduri din centru şi de fiecare dată a fost anunţată Poliţia”, spune, pentru adevarul.ro, Cerasela Gurgu, de la Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Dâmboviţa. “Duminică a solicitat un bilet de voie de două ore, după care n-a mai revenit. Din declaraţiile ei, ar fi fost violată de un grup de bărbaţi”, a adăugat Gurgu.

Poliţiştii i-au ridicat pe agresori şi i-au dus în arest
Poliţiştii i-au ridicat pe agresori şi i-au dus în arest

În localitatea Drăgăești, din Dâmbovița, satul natal al băieților, dar și al fetei, toată lumea le ia apărarea tinerilor și o vorbesc de rău pe puştoiacă. Până şi Ramona Simona Ana, mama fetei, o acuză pe tânăra abuzată: “Fata mă bătea pe mine, mă chinuia. De asta am dat-o la Protecția Copilului. Este foarte puternică și foarte agresivă. Pleca de capul ei de la centru și umbla cu diverși băieți. Din clasa a șaptea a început să aibă relații sexuale. Nu puteam s-o țin din scurt. Eu cred că de bună voie s-a dus cu cei șapte băieți”.

Violul care a revoltat o ţară întreagă

Violul din Dâmboviţa pare tras la indigo după cel din Vaslui. Poate cel mai fierbinte subiect al verii lui 2015 a fost cazul elevei de 18 ani din localitatea vasluiană Văleni, violată până la leşin, în noiembrie 2014, de şapte tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 27 de ani. Arestaţi preventiv, cei şapte violatori au fost eliberaţi în luna aprilie 2015, ca urmare a unei decizii controversate a magistraţilor vasluieni. Mai mult, câţiva dintre tineri au făcut afirmaţii sfidătoare – “Nu merităm cinci ani pentru cinci minute” sau “N-a fost viol, a fost sex-surpriză”, iar muţi săteni din Văleani le-au luat apărarea celor acuzaţi. Ziarul “Adevărul” şi site-ul adevarul.ro au declanşat o campanie, “Dreptate pentru fata violată din Vaslui”, demers căruia i s-au alăturat şi alte instituţii media. În noiembrie 2015, magistraţii de la Curtea de Apel Iaşi i-au condamnat definitiv pe violatori cu pedepse cuprinse între şase şi zece ani în spatele gratiilor.

Mai multe imagini pe adevarul.ro!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net