Simulare cu bombă la Gara de Nord

Ultima actualizare:

    Exercițiul are loc între orele 11.00 și 13.00
Exercițiul are loc între orele 11.00 și 13.00

Un exerciţiu de testare a modului în care intervin poliţiştii în cazul unui apel prin care se transmite o ameninţare cu dispozitive explosive, adică cu bombă, este organizat în Gara de Nord din București.

Potrivit Poliţiei Române, azi, între orele 11.00 şi 13.00, în Gara de Nord şi în zona acesteia se va desfăşura un exerciţiu demonstrativ privind modul în care poliţiştii şi celelalte structuri cu atribuţii în domeniu acţionează în cazul unei ameninţări cu bombă. Circulaţia rutieră va fi restricţionată pe bulevardul Dinicu Golescu, Piaţa Gării de Nord şi Calea Griviţei, iar accesul în Gara de Nord va fi restricţionat la intrarea ”Coloane”, precum şi în interiorul acesteia, în zona dintre intrarea ”Coloane” şi ”Biroul Informaţii”, pe ambele culoare.

Cetățenii trebuie să respecte indicațiile polițiștilor

În exerciţiu sunt angrenaţi poliţişti ai Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Bucureşti, ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Direcţiei Poliţiei Transporturi, Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale, dar şi colegi din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmerie a Municipiului Bucureşti, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti Ilfov şi Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti. De asemenea, vor participa reprezentanţi ai SRI, DIICOT, Regionala C.F.R. Bucureşti şi Autoritatea Feroviară Română. Poliţia le recomandă cetăţenilor să nu intre în panică şi să respecte indicaţiile poliţiştilor şi ale celorlalte forţe aflate la faţa locului.

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net