Simona Gherghe, dureri îngrozitoare în direct: «Colegii mei au chemat ambulanța»

Ultima actualizare:

    Simona Gherghe a plâns în directfoto: captură video Acces Direct
Simona Gherghe a plâns în directfoto: captură video Acces Direct

Simona Gherghe este mai mult decât dedicată jobului ei. Prezentatoarea TV a arătat că este o profesionistă adevărată și a intrat în direct în ciuda durerilor groaznice pe care le suferea. Mai mult, aceasta povestește că nu a lipsit niciodată de la serviciu.

Simona Gherghe a suferit dureri cumplite în platoul emisiunii pe care o prezinte, iar colegii ei au fost nevoiți să sune la ambulanță. Cu toate acestea, atunci a fost singura dată când a lipsit din platou pentru o vreme. Acesta nu a fost un caz izolat pentru prezentatoare, care a venit la serviciu în ciuda problemelor de sănătate în repetate rânduri, conform celor povestite de ea pe blogul personal.

„În cinci ani de zile, de când prezint emisiunea, nu am lipsit nici o zi. E genul ăla de job unde nu am cum să sun dimineața, într-o zi în care mă simt rău, să spun că nu vin azi... O singură dată s-a întâmplat să nu fiu pe post vreme de 15 minute. Mă durea foarte tare stomacul, mă prelingeam pe holurile platoului, iar colegii mei au chemat ambulanța. În minutele alea cât am lipsit, a intrat Dan Capatos. Medicul mi-a făcut o perfuze, m-am pus pe picioare și mi-am reluat emisia”.

Mai mult, Simona povestește că a intrat în platou și cu febră, dureri în gât și chiar cu dureri îngrozitoare cauzate de enterocolită, după o noapte petrecută cu salvarea acasă.

În prezent, vedeta a luat o pauză de la emisiunea pe care o prezintă „Acces Direct”, pentru a-și încărca bateriile în ultima lună de vară rămasă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net