Simona Amânar este în doliu! O rudă apropiată a murit în tragicul accident din Spania

Ultima actualizare:

    Simona AmânarFoto: Facebook
Simona AmânarFoto: Facebook

Fosta gimnastă Simona Amânar trece prin clipe de graoză. Mătuşa ei a murit în accidentul tragic de pe autostrada din Spania. Sportiva a postat pe reţeaua de socializare un mesaj plin de durere.

Simona Amânar este devastată. Vestea morţii tragice a Adrianei Damian, mătuşa din partea soţului, a luat-o pe nepregătire. Fosta gimnastă a aşternut câteva rânduri pe pagina ei de Facebook în care îşi plânge ruda dispărută în accidentul din Spania. 

Microbuzul a luat foc după ce a fost lovit de un tir
Microbuzul a luat foc după ce a fost lovit de un tir

"Am aprins o lumânare... Privesc spre flacăra ei îngânând o rugăciune pentru un suflet drag. Azi noapte, mătuşa mea, Adriana Damian, se afla în drum spre România. Se întorcea din Spania, de la fiica ei şi a suferit un accident. Microbuzul în care se afla ea, împreuna cu alte suflete nevinovate a fost lovit de un tir şi a luat foc. Dumnezeu să-i ierte şi să-i odihnească în pace şi condoleanţe familiilor îndoliate!!", a scris fosta gimnastă pe reţeaua der socializare.

Adriana Damian avea 51 de ani, era din Timisoara, şi se întorcea în ţară dintr-o vizită de trei săptămâni pe care o făcuse fiicei sale, care locuia în Spania.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net