Şi-au tras bordel în aer liber

Ultima actualizare:

    Centuristele nu  au în dotare doar  canapea, ci  şi plăpumioară
Centuristele nu au în dotare doar canapea, ci şi plăpumioară

Pe centura Capitalei se lucrează la foc continuu. Nu, nu la asfaltare, ci la oferirea de plăceri carnale. ”Fetiţele” petrec aici cea mai mare parte din zi, aşa că şi-au încropit un minimum de confort la locul de muncă.

Pe şoseaua de centură, undeva în zona Pantelimon, curvele lucrează în ture. Se vine la muncă dis de dimineaţă şi se pleacă târziu în noapte, după ultimul client. Nici nu e de mirare că pădurea de la marginea drumului a devenit o a doua casă pentru centuriste. 

Cu toate cele necesare, căci fetele şi-au adus aici inclusiv sârma de rufe, cu cârlige cu tot, în timp ce canapeaua extensibilă veche este folosită pe post de cuibuşor de nebunii. 

Este primul bordel în aer liber de la marginea Capitalei, iar “fetiţele” se mândresc cu tot confortul necesar. 

„Avem şi duş. Dacă nu mă crezi, vino să vezi. Agăţăm sticla aici şi aia e. Ne place să fim curate, că sunt mulţi clienţi perverşi care vor doar să ne facă sex oral”, se amuză una dintre centuriste, în timp ce prezintă reporterilor Click! dotările bordelului încropit în inima pădurii. 

Canapeaua extensibilă este prevăzută inclusiv cu pernuţe mai mult sau mai puţin decorative, iar lenjeria de pe pat este schimbată în funcţie de....prognoza meteo. 

„Avem păturici pentru când e cald afară şi cearşafuri. Astea sunt bune seara, când apar ţânţarii. Ne învelim cu ele şi nu mai avem treabă. Dar, ia uitaţi acolo sus, ce avem la uscat: o plapumă sănătoasă. Asta ne-a salvat zilele trecute, că ce ger a fost...”, spun centuristele. 

Cât timp aşteaptă clienţii, fetele, întotdeauna două, îşi omoară timpul jucând cărţi sau table. Cu internetul stau un pic cam prost, că nu e semnal în pădure. Dacă ar fi mers, ar fi dus-o şi ele mai bine, flirtând pe reţelele sociale. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
bar g712d79cb7 1920 jpg
fabrica 2 1600x1000 jpg
Papanasi png
Vipera neagră Foto Adrian Florin Vrăbiescu (2) jpg
Carne de pui jpg
Caine in cusca FOTO Shutterstock
image png
Zambet jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net