Şefa Protecţiei Copilului Teleorman, arestată într-un nou dosar de corupţie

Ultima actualizare:

    Floarea Alesu a fost arestată preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Bucureşti (foto: adevarul.ro)
Floarea Alesu a fost arestată preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Bucureşti (foto: adevarul.ro)

Şefa Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, Floarea Alesu, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Bucureşti, miercuri, după ce DNA a reţinut-o într-un nou dosar în care este acuzată că a primit bani şi bijuterii pentru a-şi trafica influenţa.

Procurorii DNA de la Secţia de Combatere a Infracţiunilor Conexe Infracţiunilor de Corupţie au pus în mişcare acţiunea penală şi au dispus, marţi noapte, reţinerea, pentru 24 de ore, a Floarei Alesu, pentru două fapte de trafic de influenţă, scrie Mediafax.

În perioada februarie - martie 2014, Floarea Alesu a primit de la o persoană denunţătoare 10.000 de lei şi un lănţişor din aur cu pandantiv, în valoare de 757,97 lei.

Pentru banii si bunurile primite, aceasta a promis să-şi folosească influenţa şi să intervină pe lângă membrii comisiilor desemnate pentru examinarea candidaţilor înscrişi la concursurile pentru ocuparea unui post de inspector, la proba scrisă, în lunile mai şi iulie, astfel încât fiica denunţătoarei să fie admisă în vederea ocupării postului scos la concurs.

În 2013, mai spun anchetatorii, Alesu a primit, în mod indirect, de la o altă persoană, 500 de lei, promiţând în schimb să-şi folosească influenţa şi să intervină pe lângă funcţionarii competenţi aflaţi în subordinea sa, astfel încât dosarul depus de persoana respectivă pentru obţinerea unei pensii de handicap, să fie soluţionat favorabil.

Floarea Alesu este cercetată într-un dosar separat, sub control judiciar, pentru abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual, alături de aceasta fiind anchetaţi trei şefi din DGASPC Teleorman, potrivit Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

image
image
image
image
image
image
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net