Se întâmplă în România: şi-a ţinut tatăl mort în casă 7 luni ca să-i ia pensia

Ultima actualizare:

Cea care a descoperit cadavrul a fost fosta noră a pensionarului, care a venit la locuinţă pentru a lua hainele copiilor a simţit un miros neplăcut venind dintr-o încăpere încuiată cu lacăte. După ce a deschis uşa, femeia a găsit cadavrul şi a anunţat poliţia.

Vecinii au spus că nu l-au mai văzut pe bărbatul de 57 de ani de anul trecut, de când fiul lui le-a spus că l-a internat într-un azil sau sanatoriu, potrivit Mediafax..

"Suntem de-a dreptul îngroziţi de faptul că bărbatul de 57 de ani pe care noi îl ştiam la sanatoriu, la spital sau la azil era mort în propria casă de o jumătate de an. Să-l caute pe fiul lui, a dispărut imediat după sărbătoarea de Sfântul Ilie, să-l găsească şi să dea socoteală. Bătrânul, pe care nu l-am mai văzut dinainte de sărbătorile de Crăciun, ştiu că avea o pensie mică, una de boală de 430 de lei", a spus una dintre vecine.

Medicii legişti au stabilit că decesul nu a fost provocat de traume rezultate din loviri şi agresiuni, dar "cazul este unul şocant, fără precedent, iar cel mai probabil este o moarte neviolentă, patologică".

"Este decedat de şase-şapte luni, e un schelet cu resturi musculare parţiale pe corp. Era îmbrăcat cu două rânduri de pulovere şi trei rânduri de pantaloni, semn că decesul a survenit în timpul iernii trecute. Este şocant. Era practic un schelet stând în fund, sprijinit de şase - şapte perne şi dacă te uitai pe geam sau pe uşă puteai să-l şi saluţi", a declarat dr. Dan Manu, şeful Serviciului de Medicină Legală Argeş.

În prezent, fiul bărbatului mort este căutat de către oamenii legii, el fiind acuzat de înşelăciune.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net