Schimb de jigniri între Badea şi «Naşul» Moraru: «Un pupător de găoază băsistă» VIDEO

Ultima actualizare:

Mircea Badea a avut un atac dur la adresa lui Moraru miercuri-seară, după ce a citit ştirea despre eşecul 10 TV. "Eu sper ca de băiatul ăsta să se aleagă praful şi pulberea. Nu că vreau să blestem, dar să dea Dumnezeu şi Maica Domnului, praful şi pulberea să se aleagă de băiatul ăsta", a spus Mircea Badea.

La rândul său, Radu Moraru a ieşit şi el la atac pe propriul site, nasul.tv.

"Mirciulică, tu ai fi fost tare dacă aveai alte opţiuni decât Turnătorul care te plăteşte. (...) În trei secunde te-ai făcut regalist, iar mâine o să-l faci "zob" pe Crin Antonescu dacă trebuie! Sau pe Geoana. Băi Mirceo, tu uiţi, măi băiatule că eşti un trădător? Tu uiţi că te-ai milogit de Sîrbu să te angajeze la Pro şi apoi îl scuipai? Ai uitat de câte ori te-ai gudurat pe lângă Oancea şi apoi i-ai întors spatele? Băi curajosule, tu ai uitat toate chixurile pe care le-ai dat pe Protv sau Antena 1? Sau Prima, Realitatea? Plimbăreţule, te salvează oamenii din foame şi a doua zi nici nu-i mai cunoşti, alunecosule!", atacă Radu Moraru.

Însă, replica lui Radu Moraru nu a făcut decât să-l înfurie şi mai tare pe Mircea Badea, care i-a răspuns pe blog, lăsând la o parte orice urmă de decenţă.

„Mă adresez aici pupătorului de g***ză basistă Radu Moraru care a simţit nevoia să fie o ţigancă împuţită şi să flatuleze texte pline de propagandă basistă stereotipă. Măcar a brevetat o metodă aparent paradoxală de a lua m**e în timp ce linge în c*r. Vai, câtă m**e! Da’ şi câta c**u’! Ratatul asta maroniu nu va muri de foame. Va mânca în continuare mult c***t expulzat în urma digestiei banului public. Sau poate totuşi va muri", a scris Badea, pe blog.

Vezi VIDEO pe adevarul.ro

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net