Scenă de cascadorii râsului la Buzău! Infractorul "Dorel" distruge tot după el

Ultima actualizare:

    Poliţiştii din Buzău au adunat probe la casa de amanetFoto: "Adevărul"
Poliţiştii din Buzău au adunat probe la casa de amanetFoto: "Adevărul"

Episod demn de personajul "Dorel", făcut celebru de reclamele la coniacul Unirea! Câţiva hoţi au spart miercuri noapte o casă de amanet din Buzău, dar n-au apucat să fure nimic, fiindcă au provocat un incendiu şi au fugit speriaţi de flăcări. Polițiștii sunt pe urmele infractorilor.

Panică, ieri dimineaţă, pe strada Ostrovului din centrul Buzăului, după ce o casă de amanet dintr-o clădire veche a luat foc, declanșând alarma de incendiu. Firma care asigura paza s-a sesizat şi a sunat o angajată. După ce a descoperit fumul gros din încăpere, femeia a sunat la 112 pentru a cere ajutor. 

”Pompierii au fost solicitați să intervină la ora 4 și 19 minute. Arderea se manifesta mocnit, cu degajare intensă de fum. Incendiul a fost stins în aproximativ 20 de minute”, explică plutonierul George Crețu, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău.

Pompierii au descoperit că focul pornise de la un aparat de sudură, utilizat la o spargere. Zona s-a umplut în câteva minute de polițiști și de procurori, iar trotuarul din fața casei de amanet a fost închis circulației, scrie adevarul.ro.

Autorii spargerii au intrat printr-o fereastră lăsată deschisă dintr-o curte interioară a clădirii care găzduia casa de amanet. Hoţii s-au cățărat pe o țeavă de gaze, iar în anexa clădirii au fost nevoiți să spargă un zid de cărămidă, apoi au dat peste un perete din tablă. Infractorii aveau un aparat de sudură cu care şi-au croit drum prin peretele metalic. Aventura lor s-a oprit când pereții şi mobilierul s-au aprins de la scânteile produse în timp ce tabla era tăiată. Casa de amanet a fost cuprinsă de flăcări, acestea au declanșat alarma de incendiu, iar infractorii au intrat în panică și au fugit, înainte să fure ceva. Pagubele provocate de foc sunt însă mari și urmează să fie evaluate la anchetă.

Poliţiştii din Buzău se află pe urmele infractorilor, al căror număr nu este deocamdată cunoscut.

Vezi video pe adevarul.ro!

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net