Scandalul sexual lasă Poliţia Olt fără şefi

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Scandalul sexual declanşat de o poliţistă din Balş a aruncat în aer conducerea poliţiei judeţului Olt. În loc să vină la Bucureşti pentru audieri la minister, şeful IPJ Olt şi un adjunct de-al său au intrat în concediu medical. Agenta Melania Renghea susţine că nu este singura femeie agresată sexual de şefii ei.

Aproape un an a fost la „cheremul" ofiţerului Gheorghe Barbu, de la Poliţia Balş, spune poliţista Melania Renghea (27 de ani), însărcinată în cinci luni. Bărbatul ar fi violat-o în repetate rânduri şi ar fi plasat-o şi altor colegi de-ai săi.

Ion Voicu, şeful IPJ Olt

În plângerea penală, femeia îi menţionează pe şeful IPJ Olt, Ion Voicu, şi pe şeful Poliţiei Balş, Ion Şotea. A doua zi de Crăciun, poliţista s-a întâlnit cu poliţistul Gheorghe Barbu şi l-a înjunghiat, nemaisuportând ameninţările acestuia, întrucât femeia depusese plângere împotriva lui. Povestea Melaniei Renghea este susţinută şi de soţul său.

simeon stalpnicul png

Valerian Iliescu, adjunctul IPJ Olt

„Sunt mai multe femei în situaţia soţiei mele, dar se tem să-şi spună povestea. Acest poliţist Barbu profita de femeile care veneau la secţie să depună plângeri. Ofiţerul le verifica dosarele şi, ulterior, pe cele frumoase le păstra pentru el, iar pe celelalte le dădea altora", a declarat, pentru România Tv, Relu Renghea. Ieri, în loc să se prezinte la sediul MAI, pentru audieri, inspectorul şef Ion Voicu a intrat în concediu medical pentru următoarele două săptămâni.

Emilian Mladin, adjunctul IPJ Olt

I-a urmat exemplul şi comisarul şef Valerian Iliescu, unul dintre adjuncţii săi, iar comisarul şef Emilian Mladin, celălalt adjunct, şi-a depus raportul de pensionare. Indignat de gesturile oamenilor legii, ministrul de interne, Radu Stroe, a declarat că există vinovăţie în cazul şefului IPJ Olt şi că oricum va fi suspendat din funcţie.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net