Scandal în PNL. O tânără care spera să devină consilier local, pozată în pielea goală

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Vis spulberat! O membră a Partidului Naţional Liberal Iaşi a pierdut dreptul de a candida pentru un post de consilier local, după ce colegii ei au primit, pe aplicaţia Facebook Messenger, fotografii cu ea în ipostaze intime. Tânăra a recunoscut că ea era în poze şi s-a adresat Poliţiei pentru a-l pedepsi pe cel care le-a divulgat.

Incendiare! Fotografiile care o înfăţişează pe M.M.M. în ipostaze sexy au ajuns la mai mulţi membri ai organizaţiei PNL Târgu Frumos, înainte de campania electorală de anul trecut. Tânăra urma să fie plasată pe un loc eligibil pentru a deveni consilier local, dar a fost retrasă retrasă de şefii or­ganizaţiei după izbucnirea acestui scandal. M.M.M. deţine o afacere în oraşul Târgu Frumos şi consideră că fotografiile ar fi fost trimise de fostul ei soţ.

“Soţul meu a practicat sex în grup”

„Am descoperit la începutul anului 2014 faptul că soţul meu, M.D.E., a comis în repetate rânduri acte de adulter cu prostituate şi a practicat inclusiv sex în grup în Norvegia“, a povestit M.M.M. Cei doi soţi s-au despărţit cu scandal, intentându-şi reciproc procese referitoare la divorţ sau la programul de vizitare a celor doi copii. Într-o plângere adresată judecătorilor, M.M.M spune că fostul ei soţ ar avea obiceiul de a-şi crea mai multe conturi pe site-urile de so­cializare, unul dintre acestea, cu nume fictiv, fiind „Costel Agafiţei“. De pe acest cont, începând cu martie 2016, fostul ei soţ ar fi trimis mai multor persoane fotografii în care apărea îmbrăcată sumar, alături de mesajul: „Este o cameră de hot. Aco­lo îşi face de cap. Mai sunt poze. Aces­tea două sunt soft pe lângă celelalte“.

“Imaginea mea a fost afectată”

Politicianul de la Târgu Frumos spune că respectivele fotografii sunt reale, dar că au fost realizate la Hotel Bellaria din Iaşi, pe 14 februarie 2014, de Ziua Îndrăgostiţilor, unde a fost chiar cu fostul soţ. Tânăra s-a înscris în PNL acum doi ani, iar în primăvara anului 2016 a fost propusă de către Biroul Permanent al PNL Târgu Frumos pentru a candida la func­ţia de consilier local de pe un loc considerat eligibil. „Urmare a fotografiilor şi mesajelor denigratoare distribuite de M.D.E. pe reţelele de socializare, ima­ginea mea a fost afectată, fiind nevoită să mă retrag din cursa electorală pentru a nu afecta imaginea partidului din care fac parte, oprindu-mi astfel ascensiunea carierei politice şi un viitor mai bun“, explică M.M.M.

Potrivit unor surse juridice, un dosar penal privind aspectele reclamate de M.M.M. se află pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi. 

Citeşte articolul complet pe adevarul.ro!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net