Scandal în Iaşi! Fiica unui preot, prostituată de lux în Germania

Ultima actualizare:

    Fata preotului din Iaşi este acuzată de prostituţieFoto: bzi.ro
Fata preotului din Iaşi este acuzată de prostituţieFoto: bzi.ro

Un preot din Iaşi este implicat, fără voia lui, într-un scandal de proporţii, după ce a aflat că fiica lui se prostituează.

Potrivit bzi.ro, Ştefania Ştejar, fiica unui reputat preot din Iaşi, a început să întreţină relaţii sexuale pe bani chiar dacă era măritată. De altfel, cel care a dat-o în vileag este chiar soţul ei.

Tânăra se prostituează în Germania, la un bordel de lux, pentru sume de bani consistente. Soţul acesteia, fiul unui fost colonel, s-a îndrăgostit de ea în anul 2009, iar nunta a avut loc în Italia, acolo unde el este stabilit de 20 de ani. Bărbatul susţine acum că soţia l-a părăsit şi a plecat în Germania, pentru a se prostitua.

În sprijinul afirmaţiilor lui, bărbatul a adus câteva imagini care, însă, nu demonstrează nimic
În sprijinul afirmaţiilor lui, bărbatul a adus câteva imagini care, însă, nu demonstrează nimic

"Soţia mea, Stefania, a decis într-o zi să facă prostituţie, că se castiga bine, că ei i-ar placea să primească complimente de la alţi bărbaţi, că nu vrea să mă lase dacă sunt de acord şi dacă nu, ea o face oricum, că se desparte şi va face ce vrea, ca să aibă bani să-şi cumpere haine de lux şi obiecte, că ei îi place să fie iubită de mai mulţi. A spus asta la fel şi mamei mele, şi tatălui meu, iar ei au rămas muţi. A spus ca aşa va ajunge mare, ca îl va ajuta pe tatăl sau să facă o casă praznicală, că ea nu o să se facă asistentă medicală ca îl dezonorează pe tatăl ei. Eu, de dragostea ei, să nu o pierd, am acceptat, punând doar în balanţă că e doar o probă pe care ea vroia să o facă", a spus Victor Potomeanu, soţul tinerei, pentru bzi.ro.

Soţul femeii a lansat acuzaţii care sunt negate de familia preotului
Soţul femeii a lansat acuzaţii care sunt negate de familia preotului

Se pare că femeie nu practică cea mai veche meserie din lume singură, ci impreună cu sora ei, care locuieşte în Amsterdam şi care vin des în Koln pentru a face sex pe bani. Pus în faţa acestor acuzaţii, preotul din Iaşi a izbucnit.

"Nu este nimic adevărat. El umblă să îmi strice mie reputaţia. A ajuns să bage tot felul de prostii pe internet, pe diferite site-uri pentru a-mi denigra mie numele. Dacă nu mai trăieşte cu fata mea, nu am eu ce să le fac. El asta doreşte, să mă denigreze pe mine", a spus slujitorul Domnului, preotul Stejar, precizând că fiica lui este divorţ cu soţul ei, deoarece acesta era foarte violent.

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net