«Săgeată», bun şi de raliuri

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Golgeterul Ligii 1, dinamovistul Marius Niculae, autor a 14 goluri în acest sezon, se descurcă bine şi la volan şi nu-i exclus ca pe viitor să calce pe urmele fostului său coleg, Florentin Petre, care acum e pilot de raliuri.

Petre i-a făcut bunului său prieten o ofertă de nerefuzat. „Piticul" l-a invitat pe golgheterul dinamovist să participe la un drive-test, în calitate de copilot pentru campionul naţional de raliuri Valentin Porcişteanu.

Fiind un împătimit al vitezei, „Săgeată" a acceptat propunerea Piticului, fiind foarte încântat de turele rapide parcurse în circuit.

Florentin Petre şi Marius Niculae îl încadrează pe Valentin Porcişteanu

simeon stalpnicul png

„Mi-a plăcut foarte mult, a fost o onoare pentru mine să am asemenea pilot. Dacă mă mai ia Florentin Petre de două ori, cred că o să mă prindă microbul. E diferenţă mare faţă de şosea, dar mie îi plac senzaţiile tari. Acum, după ce am fost cu un campion aş avea curaj şi cu Florentin", a declarat atacantul dinamovist.

Acesta a intrat în vacanţă din poziţia de lider al Ligii 1, dar având în buzunar şi titlul de golgeter al toamnei, cu 14 goluri.

Pentru că el şi soţia sa, Cristina, sunt părinţii unei fetiţe de numai câteva luni, cei doi nu şi-au făcut planuri prea mari de vacanţă. Vor pleca câteva zile la munte, împreună cu micuţa Elena-Raisa, iar apoi vor sta acasă, la Bucureşti. Reunirea dinamoviştilor pentru pregătirea de iarnă este programată la 9 ianuarie.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net