S-a spânzurat vicepreşedintele PNL Marea Britanie! Avea numai 28 de ani şi îşi luase doctoratul

Ultima actualizare:

    Dan-Tiberiu Sbârcea, tânărul care şi-a pus capăt zilelor
Dan-Tiberiu Sbârcea, tânărul care şi-a pus capăt zilelor

Dramă în Marea Britanie! Dan - Tiberiu Sbîrcea (28 de ani), care ocupa funcţia de vicepreşedinte al PNL Marea Britanie, s-ar fi spânzurat.

Era considerat un tânăr de mare perspectivă! Dan-Tiberiu Sbârcea reuşise, la doar 28 de ani, să obţină doctoratul la Imperial College, o universitate prestigioasă din Marea Britanie, cotată pe locul opt la nivel mondial. Mama acestuia, procuror la Parchetul pe lângă Judecătoria Timişoara, a plecat în Londra şi susţine că vina pentru starea psihică precară a fiului ei le-ar aparţine profesorilor de la universitatea engleză.  “Îmi fuge pământul de sub picioare”Tibi, aşa cum îi spuneau prietenii, era vicepreşedinte al PNL Marea Britanie. „Prima oară în viaţa mea când simt că pământul îmi fuge de sub picioare. Vicepreşedintele PNL Marea Britanie, bunul meu prieten Tiberiu, a încetat din viaţă. Şi abia şi-a terminat PhD-ul la Imperial College”, a scris, pe Facebook, Dorian Curcanu, şi el vicepreşedinte al PNL Marea Britanie.   Tânărul care s-a sinucis are origini gorjeneşti. Bunicii materni ai tânărului din oraşul Târgu-Cărbuneşti. Mătuşa lui Tiberiu Sbîrcea este profesor la o unitate de învăţământ din comuna Aninoasa, iar bunicii sunt pensionari.  Dan-Tiberiu Sbîrcea a urmat şcoala generală în Târgu Cărbuneşti, iar liceul - la Drobeta Turnu Severin. 

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net