S-a sinucis în acelaşi loc unde şi-a luat viaţa fiul lui

Ultima actualizare:

    Ionuţ Lucian Radu s-a aruncat în faţa trenului  luni seara, la Goleşti
Ionuţ Lucian Radu s-a aruncat în faţa trenului luni seara, la Goleşti

S-a simţit oare vinovat de moartea fiului său? Tatăl fotbalistului Ionuţ Lucian Radu, care s-a aruncat în faţa trenului luni seara, s-a sinucis joi seară exact la fel.

Ieri, la prânz, ar fi trebuit să-şi conducă fiul pe ultimul drum. Pentru Emil Radu, durerea a fost însă prea mare. Joi seara a ales să-şi pună şi el capăt zilelor. După ce a asistat la priveghi, povestesc colegii lui Ionuţ, citaţi de ”ziaruldevrancea.ro”, tatăl său a luat maşina în care a mers şi băiatul înainte de a se sinucide, s-a oprit în acelaşi loc şi s-a aruncat în faţa trenului, la Goleşti.

Dramă incredibilă în Vrancea!  Tatăl fotbalistului care s-a aruncat acum patru zile în faţa trenului a recurs la acelaşi gest extrem
Dramă incredibilă în Vrancea! Tatăl fotbalistului care s-a aruncat acum patru zile în faţa trenului a recurs la acelaşi gest extrem

Şi-a înmormântat fiul în urmă cu o zi

”Stătea cu mâinile în buzunar pe calea ferată şi aştepta să vină trenul”, a declarat unul din martorii la şocanta scenă. „Este un bărbat din Cîrligele, iar accidentul a avut loc la Goleşti. Traficul ferovier nu a fost blocat”, a declarat Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.

Drama în familia Radu a început luni seara, când sportivul de 21 de ani s-a hotărât să moară. Motivele pentru care a recurs la acest gest extem par a fi două. Iubita lui plecase de curând la muncă în Italia, iar tânărul se temea că relaţia lor nu va rezista. În plus, era supărat că tatăl său ar fi avut o relaţie extraconjugală.

Când a aflat vestea morţii lui Ionuţ, iubita fotbalistului a postat un mesaj pe Facebook: „Numai Dumnezeu ştie durerea mea şi numai el înţelege. El este singurul care ştie cât de mult ne iubeam. Mi-ai promis că mă faci mireasă. Mă rog pentru sufletul tău, nu înţeleg, sunt atâtea întrebări fără răspuns. M-ai lăsat nenorocită. Dumnezeu să te ierte iubirea mea”. Ionuţ era legitimat ca fotbalist la echipa Voinţa Cîrligele şi era foarte apreciat de coechipieri.

image
image
image
image
image
image
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net